3 In 1 Kütte Vibraatorid Naistele G Spot Kliitori Stimulaator puldiga Vibratior Masturbator Kantavad Vibraator Sex Mänguasjad


Märksõnad: dildo naistele, minu sex mänguasjad, munandite ja eesnäärme massager, päris armastus küülik, seksuaalse mänguasi, bdsm mänguasi, sugu mänguasi vagiina, Sugu, vibrat, üks töö perona cosplay kostüüm.

€20.59 €22.88
  • On laos
  • t99038


Kere disain: ergonoomika kuldne nurk Toote värv: Lilla Aku tüüp: USB laadimine Toote ametikoht: 10 sagedusega vibratsiooni, küte Materjal: silikoon + ABS Maksimaalne müratase: alla 85 dB Veekindel: Veekindel Toote suurus: 11.4 * 8.5 cm Pakendi suurus: 18 * 10 * 5.2 cm Toote kaal: 114g

Umbes Pakkimine

Meie kõik täiskasvanud sugu mänguasjad toimetatakse teile varjatud pakendi ja me võtame teie privaatsust väga tõsiselt.Ja keegi ei tea, mis sees.

Umbes Garantii

Täies ulatuses tagasi, kui üksus ei vasta kirjeldusele või on defektne.

Toote Info

Kõik tooted on 100% bränd uus, toimiv ja kontrollitakse hoolikalt enne saatmist läbi.Kõik tooted on valmistatud Meditsiinilise klassi materjali, 100% ohutus, ohutu keha (See on normaalne, et tunned kerget lõhna, kui esimene lahti, sest toode oli suletud pakendis kuud.Palun puhastage see ja kuiv, see loomulikult, lõhn kaob varsti.)

Umbes Saadetis

Me saadame välja, et 3 tööpäeva jooksul.Tarneaeg varieerub vastavalt erinevate riikide ja mõjutavad ilm, riigipühadel ja nii edasi.Kui järjestus ei ole saadud kuulutada aega, palun võtke meiega ühendust.

Mida teha, kui vastama toote probleem

Palun kasutage toodet vastavalt toote kasutusjuhendit esiteks, kui sa ikka ei saa seda kasutada, siis palun võta ühendust klienditeenindusega aeg, siis ärge avage vaidluse juures on, me usume, et suhtlemine on palju parem kui vaidlus.

Umbes Tööaeg

Kuna aega vahe, seal on delay side, kuid sõnumid on vastuse ühe tööpäeva jooksul.palun ole kannatlik.

Kohta Tagasisidet

Me eeldame, et kliendid on meie sõbrad.Loodame, et saab osta meilt rohkem õnne ja vähem muretseda.teie toetus on meile väga oluline, Palun ärge unustage, et jätke meid 5-Tärni tagasisidet.


  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Materjal: Silikoon
  • Mudeli Number: CQ-TD23TMM
  • Brändi Nimi: CHOOEMQEEN
  • Toote Tüüp: Vibrators
  • Commodity Quality Certification: ce
  • Rõve Pilt: No


Carlos Ge8
2021-05-23
5/5
My boyfriend used this on me today. I loved it. Very discreet...It hit all the right places!!! Very soft material. Love the rechargeable as long as I plug it in I dont have to worry about it dying mid playtime!!! Can't wait to try the next toy from Treediride!!
Elvira Elagina
2021-05-15
5/5
любить различные формы колебаний и их интенсивность. хороший материал, скоро будет. Я рекомендую 110%!
Nifontlezivyto
2021-05-18
5/5
"This is a fun little device. The remote control works great and the different vibrations are intense. My partner and I had fun during the lockdown with this!!!"
Cpaul787
2021-05-23
5/5
LOL, Yeah you read that right, this makes me not need no man lol if i think of asking a "friend" over i just use this bad boy and forget i even thought of them ahahahahah.
Thauan Kiko 41
2021-05-19
5/5
Great investment! Product arrived a day early. Love the different vibration modes. Great vibration strength, and quiet. This company has great products. I highly recommend.

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted