Tasuta kohaletoimetamine PCB Hoidja Kinnitusseadmete Kaabitsaga Koos Rohelise mobiiltelefoni trükkplaadi Remont Klamber Võistluskalendri Seista Kaabits Vahendid


Märksõnad: kruvi distants, gem box android, 3d hallituse küünte, u-toru, m3 16, kate meizu m811h, biskviit lõikur ruut, pcb hoidja, yoging android raadio, korrus puhasti.

€4.08 €5.59
  • On laos
  • t99023


modname=ckeditor

modname=ckeditor

PCB Hoidja Kinnitusseadmete Kaabits mobiiltelefoni trükkplaadi Remont Klamber Võistluskalendri Seista Vahendid

Kirjeldus:

100% täiesti uus

Kaal: 200g

Koos BGA kaabits

Kasutamine:

Kasutada 3 eemaldatav objekte valida parim positsioon PCB.Reguleerige kaks objekti, mida saab liigutada üles ja alla, et saavutada parim laius ja tugevus.Seejärel kasutage automaatset kruvidega kinnitada selle kohta workbench.Hoidke üks pool PCB, lükake tagasi, pane teisele poole arvesse mobiilside valdkonnas ja lõpuks lahendas remont ühik kruvidega.

Pakett Sisaldab

1tk PCB mobiiltelefoni trükkplaadi Remont Omanik Komplekt

1tk BGA kaabits

-Tellimused töödeldakse hiljemalt 3 päeva pärast makse on tehtud ja kontroll.

-Me korraldame saadetise vastavalt aadressile, ostja tingimusel, Nii et palun kinnitage ja kontrollige aadressi üksikasjad olete täis, kui osta.

-Tarneviisi me pakkuda on Hiina Post Air Mail, nii et kui soovite, et valida DHL,UPS,FEDEX,TNT, EMS, palun võtke meiega ühendust, enne kui osta.

-Teenuse Transiidi Ajal on ette nähtud vedaja, nädalavahetustel ja pühade ajal on välistab, et tarneaeg võib olla pikem, kui me lubas, eriti pühade ajal, nii et palun olla kannatlik.

-Kõik jälgimine teabega uuendatud teavitame teid õigeaegselt, võite ka saada jälgimise teavet alates ametlik veebisait.

-Kui olete tagasi toote meile, Palun saatke jälgimise numbri meile.

-Kõik tagastatud tooted peavad olema originaalpakendis ja korras.

-Kui tellimusi pole saabunud aeg, palun võtke meiega ühendust, me korraldada ümbersuunamist või tagastame raha teie jaoks.

-Kui soovite toetust, võtke ühendust meie klienditeenindusega ja ärge avage vaidlus otseselt.

-Tagasiside on meile väga tähtis, peame püüdma 100% rahulolu, kui teil on küsimusi või probleeme, palun võtke meiega ühendust esiteks , me seda lahendada kiiresti ja parimal viisil.

-Palun jätke meile positiivset tagasisidet ja anda kõik 5 tähte, kui sa oled rahul meie tooted, oma väga soovitada, on meie motiveerida edasi liikuda, me tõesti hindan oma aega, kui sa jätsid positiivse tagasiside.

modname=ckeditor

modname=ckeditor


  • Mudeli Number: BST-M001
  • Materjal: Kroom-vanaadium Teras
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Kasutamine: Home DIY
  • Brändi Nimi: meijiabuy
  • Tüüp: Muud


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted