Valmis MS Mälu Vaht Originaal 1Pair(2tk) Müra-Isoleerivad Kõrva Näpunäiteid In-ear TWS Kõrvaklapid E10 ZS10 PRO ZSX ZST S1D T1 C12


Märksõnad: c kõrvaklapid ms, ms zsx, peakomplekt bluetooth aptx hd, om1, ms zst, ms s1, tervikliku keskkonnajuhtimise kõrvaklapid, keskmise vaht kõrva nõuanded, tw40, am61.

€0.65 €5.89
  • On laos
  • t98776


Hea Uudis: Hiina uusaasta puhkus ,meie pood ikka võib tarne selleks.Nii et palun lihtsalt, et nagu tavaliselt ,siis me laeva kuuluvad 24hour ,tänud ,head uut aastat teile.

MS Mälu Vaht Originaal 1Pair(2tk) Müra-Isoleerivad Kõrva Näpunäiteid In-ear Kõrvaklapid, TWS Kõrvaklapid E10 ZS10 PRO ZSX ZST S1D T1 C12 Paljud fännid või muusikasõpradele, elus kuulata laule in-ear kõrvaklapid, võib pöörata rohkem tähelepanu sellele, et heli kvaliteet kõrvaklapid ise.Ignoreerida rolli, silikoon ümbris, valida hea silikoon ümbris, see on Suur tõus, heli kvaliteet, toon ja muu kohustuse peakomplekti.

Spetsiaalsed metall-kaetud silikooniga juhul pakub rikas, rahulik, rikas bass, mis suurendab bass tunne, kõrvaklapid.Samal ajal, see saab tõhusalt blokeerida liigse müra ja parandada seljas mugavalt kõrvaklapid.Ultra-pehme spetsiaalne silikoon, imporditud materjali on rohkem vastupidav, ei põhjusta heli kõikumisest tingitud deformatsioon kõrva kanal, mis sobib 99% in-ear kõrvatropid, kõrvaklapid.Kasutades madalama kvaliteediga silikoonist varrukad, kõrge püstitas heli on kõrge, bass on natuke väljamõeldud, ja seal on nähtus, mis lekke.Pärast seda, kasutades hea silikoon ümbris, bass muutub väga reaalne, lekke põhjustajaks on läinud, ja Nii kõrge, kui te ei tunne ennast hästi tundma bass oma kõrvaklapid, ärge unustage panna hea silikoon juhul oma kõrvaklappidega muusika kuulamise ajal.Ta saab lisada tasakaalu oma kõrvaklapid ja Annan teile parem bass tulemuslikkuse.Tehnilised andmed: 1. Nimi: mälu vaht silikoon kõrva kuular 2. Tehnilised andmed: 4,2 mm, 3. Värv: Punane/Sinine/Hall/Must 4. Materjal: Kõrge kvaliteet inertne sponge Funktsioon 1. Mugavuse kõrvad mälu vaht annab kogu päeva mugavust, kaotades in-ear ärritust ja väsimust seostatakse sageli stock silikoon näpunäiteid. 2.Heli isolatsioon Heli isoleerivad disain maksimeerib müra vähendamine kõrge intensiivsusega kuulamine.Näpunäiteid luua optimaalne pitsat ja kanali heli otse kõrva kanal, muutes oma kuulamise kogemust tavalistest erakorralised. 3.Kõrge puhtusastmega meditsiinilise silikooniga ehitus annab vastupidavuse ja biocompatibility 4 Kõrge kvaliteediga e arphone mälu vaht, sisseehitatud täis musta heli suunata toru, vähendades madala sagedusega müra kaitse; 5. 4.2 mm ekvivalendina ,venitada elastne ümber kateetri umbes ± 0,5 mm.Juhised vajutage Õrnalt mälu varrukas koos oma sõrmeotsi, et oleks väiksem, Siis kiiresti panna mälu cotton varruka kõrva mõne sekundi Pärast, mälu vaht paisub aeglaselt ja pulgad kõrva kanal.Mälu vaht on aeglaselt paisutanud pärast on lapik kõrva kanal, teades, et kõrva kanal täidetakse tihedalt, nii, et heli isolatsioon on oluliselt suurenenud, nii et saate nautida muusikat mürarikkas keskkonnas ilma mahu suurendamine, ja kolleege kaitsma ka kuulmekile.Mälu puuvill kõrvatroppe võivad "tunne, keha temperatuuri ja pehmendada", kui kulunud.Poorne struktuur võimaldab teil kanda mugavalt pikka aega ilma kõrvavalu.Mälu puuvill on erinev materjal üld-silikoon kõrva


  • Kirjeldused: 3 paari (6 tk ), 1 paar (2tk, M suurus)
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Mudeli Number: Mälu vaht nõuanded
  • Pakett: Jah
  • Toote Tüüp: Kõrva Padjad
  • Materjal: Mälu Vaht
  • suurus: Large, Medium, Small
  • Värv: must, Punane, Sinine


Naren 143vmr
2021-02-04
4/5
They're worthless, they fall all the time
Roza Kir
2021-06-15
5/5
Buen producto
Ludacrisgo
2021-03-20
4/5
Like quality, but very oak inserts, while pulled on the earphone broke, the effect of "memory" is so to yourself, would be softer, it would be excellent!

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted