Roostevabast Terasest Universaalne Nina, Juuste Korrastamine Pintsetid Ring Nippi Kulmu Tweezer Täiesti Nina Karvade Eemaldamiseks Pintsette


Märksõnad: tous pintsetid, vask tee pintsetid, vask professionaalsed pintsetid, esitlus pintsetid, professionaalne tweezer, tweezer komplekt, tweezer pintsetid, surve pintsetid, vask tweezer, ts pintsetid.

€3.27 €4.36
  • On laos
  • t97106


Tugi

Hulgimüük/Jaemüük/Dropshipping

Tagame, et meil on stock ja kiire kohaletoimetamine ja klientidele, kes vajavad seda saab tellimusi kohe.

Dropshipping on väga tervitatav,Ei ole arve või sooduspakkumisi includedWe tagada, et meil on stock ja kiire kohaletoimetamine ja klientidele, kes vajavad seda saab tellimusi kohe.

Dropshipping on väga tervitatav,tellimus töödeldakse ja saadetakse 24 tunni jooksul,Ei ole arve või sooduspakkumisi lisatud!!!

Enam Valus tõmmates piinlik Nosehair

Sõbralik ring nippi disain võimaldab teil, ohutus, paigalda trimmer kõige õrnemaid kohti ja lihtsalt"KLAMBER".Ei ole Peeglit vaja.Nii lihtne see ongi!

Ideaalne reisimiseks, tööl, või isegi autos.

Ideaalne sideburns, kulm, keha, nina, suur ja väike nina, kasutades ümber silma, tuues või mis tahes muu ilu vaja.

Peamised Omadused

✔️ OHUTU "RING" SISEKUJUNDUS TEHNOLOOGIA

Mintiml on kõige olulisem osa on"ring"disain.Mintiml kaasas ring trimmer näpunäiteid, mis on ohutu, nina ja pakub väga diskreetne klipp!Saate hõlpsasti lõigatud see lihtsalt paneb pea ringi osa sees nina joonistamise ajal ringi.Rõngas ümmarguse kuju on käsitsi valmistatud ja kõrge kvaliteedi.

Enam kitkumine!Sa saad kiiresti ja ohutult eemaldada soovimatud karvad ilma riskimata nicks ja naha ärritust.

✔️ LIHTNE JA VALU-VABA LAHENDUS

Enamik mehi ei taha, et kõik kellad ja viled, mis tulevad koos väljamõeldud hooldustooted tarvikud.Nr akud, nr laadimise, ja ei ole isegi peeglit vaja on!Otsa rõngas, mis toimib nagu käärid, on välimus pintsetid, kuid ilma teravust.Mintiml aitab teil sisekujundus karvad ilma valu.Oma väiksusele ja turvaline disain tähendab, et saate teha seda oma kohver või jope taskus diskreetselt.See muudab ta ideaalseks reisijate ja pendeldajad.

✔️ JACK KÕIK "MURUTRIMMER"

Oma nina ei ole ainus valdkond, et see trimmer võib olla kasutatud.See sobib ka teie kõrvad, kulmud, ja sideburns!Daamid, Mintiml saab kiiresti sisekujundus soovimatud karvad ja sobib rohkem delikaatne detaile nagu kulmude kujundamine.See ohutu trimmer on kasulik ka hulkuvad karvad kehal, poisid ja tüdrukud!See on veekindel teha puhastamiseks lihtne ja seda saab kasutada või välja dušš.

✔️ TIPPTASEMEL VASTUPIDAVUS KESTAB IGAVESTI

Mintiml on valmistatud 100% harjatud roostevabast terasest ning on mõeldud kesta terve elu.See trimmer funktsioone stiilne roostevabast terasest välimus ja ei ole kriimustus või mõlk.Viimistletud pere, kes on teinud metallitöö kolmanda põlvkonna alates aastast 1932 on täielikult integreeritud tootmine käesoleva toote.Mintiml pakub 304 roostevabast terasest suurepärase vastupidavuse ilma roosteta.

✔️ TÄIELIK MEESTE HOOLDUSTOOTED JUHEND

Nina suunda on tavaline probleem paljud mehed, eriti need, kes on keskealised või vanemad.Siiski karvu võib sageli olla kole ja piinlik.Need nina karvad samuti saab hoolitseda kiiresti ja mugavalt.Kõik, mida vaja on õige vahend selle töö jaoks!Mintiml on ideaalne keerukamaid tänapäeva mehed, kes on laitmatult hoolitsetud.Samuti Mintiml võib olla lihtne ja läbimõeldud kingitus idee, keegi, kes otsib rohkem lihvitud välimus.Kirjeldused

Materjalid

Roostevaba Teras

Toote Kaal

16G

Toote Suurus

(L x W x H)

9.5 × 1 CM

Pakendi Sisu

Multifunktsionaalne Korrastamist Pintsetid× 1 Märkus

Tänu manual mõõtmise, palun võimaldavad kerget mõõtmine kõrvalekaldeid.

Kuna erinevad väljapaneku ja valgusefekte, tegelik värv punkt võib olla veidi erinev värv kuvatakse pilt.


  • Omadused: Anti-staatiline
  • Brändi Nimi: isfriday
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Materjal: Süsinikusisaldusega teras


Anna Mashinskaya
2021-06-09
5/5
ok.........................
Jamnuela2002
2021-05-29
5/5
Tere. Aitähh. Tellitud tooted jõudsid minuni. Tänud.

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted