Digitaalne Muna Inkubaator 24 Munad Automaatne Temperatuuri Kontroll Muna Toite Automaatne Kodulindude Hatcher jaoks Kanad, Pardid, Vutid Linnud


Märksõnad: muna incub, muna haudejaama, incubator 1000 egg automatic, solar powered inkubaator, automaatne papagoi muna keerates inkubaator, incubator automatic 10, macaw muna inkubaator, talu mänguasi, muna inkubaator hiina kaubandus, muna plaadi jaoks külmik.

€51.88 €64.85
  • On laos
  • t96078


Selle automaatse smart inkubaator, mis mahutab 24 munad korraga, sobib koorub kana -, pardi -, vuti munad, muude kodulindude ja lindude munad.Koos mitmeid funktsioone auto muna pööramine, automaatne temperatuuri reguleerimine, LED-märgutuli, häire funktsiooni ja nii edasi, hatcher on laialdaselt kasutatakse majapidamis -, labori-või õpetamise kasutada!

Omadused:

【Integreeritud Disaini ja Kõrge kvaliteediga Materjali】Integreeritud muna inkubaator, läbipaistev ülemine kaas mugavalt kontrollida kalakasvanduste tingimused.Lihtne lisada vee kaudu veevarustuse auk väljapoole.

【LED Light & Auto Muna Keerates】Sisseehitatud LED valgus jälgides kasvu viljastatud mune.Biooniline automaatne muna turner, mis võimaldavad simuleerida kana haudemunade režiim, automaatselt keerates iga 2 tunni tagant, 12 korda päevas, kuvab haudemunade päeva ja muna keerates tagaplaanil.

【Alarm Funktsioon & Tundlikud Sensorid】, Kui temperatuur või õhuniiskus on kõrgem või madalam kui seadistatud temperatuur, see on häire (mark heli) automaatselt, vajutage mis tahes nuppu.Tundlikud temperatuuri ja niiskuse andurid võimaldavad teil kohandada haudemunade tingimused õigeaegselt ja parandab haudemunade määr.

Märkus:

1. Haudemunad peavad olema viljastatud mune.

2. Silma peal hoida niiskuse lugemine ja täitke vee-kanalid kui vaja (tavaliselt iga 4 päeva).

3. Ärge avage kaas sagedamini, kui tibud hakkavad haududa, siis võiks täita vee kaudu, veekeetja.

Tehnilised andmed:

Pistik: EU Pistik

Pinge: 220V

Värv: Valge

Materjal: Plastik

Võimsus: Hoidke 24 Munad

Võimsus: 60W

Toote Mõõdud: 39 * 24.5 * 12cm / 15.4 * 9.6 * 4.7 punktis (L * W * H)

Pakendi Suurus: 44 * 29 * 17cm / 17.3 * 11.4 * 6.7 aastal

Pakendi Kaal: 2243g / 4.94 lbs

Pakett Nimekiri:

1 * Muna Hatcher

1 * Toitejuhe

1 * Veekeetja

1 * Kasutusjuhend (Inglise Keeles)


  • Materjal: Muud
  • Mudeli Number: Egg Incubator
  • Põllumajandusloomade Liik: kana
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Tüüp: Talu Loomad


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted