Puidust Käepide Kurn Korvi Roostevabast Terasest Toidu Skimmer Köök Vahend Makaron Juustuga E2S


Märksõnad: xs privaatsus.

€8.00 €11.77
  • On laos
  • t95720


body, td, th { font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: 12px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a { color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } em { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-weight: 700; } Puidust Käepide Kurn Korvi Roostevabast Terasest Toidu Skimmer Köök Vahend Makaron Juustuga E2S

Toote Spetsifikatsioon: Funktsioon:

Valmistatud toidus premium kvaliteediga roostevaba teras, sulam, rooste-ja roostekindlad.

Traatvõrk tähendada teie toidu kanalisatsiooni kiiresti, ilma et kallutada kaussi.Stabiilne äravool rõngas base ei nippi üle ja ei jäta oma toidu istub loik.

Puidust käepide, mille konksud mugavalt ripub poti kasutamise ajal ja salvestab ära lihtsalt.

Sügav korv disain hoiab toitu kindlalt hõlpsaks edastamiseks ja serveerimine; pikk käepide hoiab oma käed välja kahjusid viisil.

Kerge ja vastupidav, lihtne kasutada ja puhastada.

Kirjeldus:

Värv: Nagu pildil näidatud.

Materjal: Roostevaba teras, Puit.

Korvi Läbimõõt: 12.5 cm/14cm

Pakett Sisaldab: 1 x Kurn

1,Umbes Laevandus: Kui tellid toote, siis me laeva ostu jooksul 3-4 päeva jooksul.Kui teil on erilisi nõudeid,palun jätke meile sõnum või võtke meiega otse. 2,Umbes Tagastamise: Kui kaup on kahjustatud transiidi, võite selle tagastada 7 päeva jooksul.Kui taotletakse toetust,peab ostja saada kinnitust müüjalt. 3,Umbes Wholesale ja Dropshipping: hulgi, siis pakume soodushinnaga või tasuta express shipping, mis võtab vaid 3-8 päeva, et jõuda.Näiteks drop shipping, me võiks saata kaup oma klientidele otse ja ei jäta infot meile, kui soovite. 4,Kuidas ma saan jälgida minu pakk?: Saad jälgida oma paki järgmisel veebilehel kasutades oma tracking number: www.17track.net/en (Kopeerida brauseri avamiseks) 5,Mida ma saan teha, kui osta kaitsmise aeg on otsa?: Kui teie ostu kaitsmise aeg hakkab otsa saama, siis võta meiega ühendust ja saame aidata teil laiendada seda.Nii et teie raha ei lähe minu konto.


  • Metalli Tüüp: Muud
  • Mudeli Number: Kurn
  • Brändi Nimi: Aihogard
  • Tüüp: Colanders & Kurnad
  • Sertifitseerimine: CIQ
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Funktsioon: Öko-Sõbralik


Mikfdlop
2021-01-27
3/5
Average quality.

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted