Mugav, Lihtne Vee Pumba Küljest Surve Villitud Vee Dispenser Väike Automaatne Puhas Vesi Pump 1TK 20


Märksõnad: cc, ceramic water dispenser parts, 2004. aasta dodge ram 1500, kõrge pressur pump, commercial water dispenser parts, pump vee, 450 g0, frigidaire water dispenser parts, gallon pump, mppt pump.

€10.76 €15.84
  • On laos
  • t94792


Mugav, Lihtne Vee Pumba Küljest Surve Villitud Vee Dispenser Väike Automaatne Puhas Vesi Pump 1TK 20

【OHUTUSE ja TERVISE】: BPA vaba joogivee pudel aerosooli, söögi silikoon kummist torud, voolikud, 304 roostevabast terasest, suure tihedusega ABS plastikust, ei ole toksilised ning ei lõhna, mis ei kahjusta teie tervist.

【LIHTNE KASUTADA】: Lihtsalt kinnita väike pump pudel suus.Üks kommutaatori tööd, täiesti kiusame tasuta.Vajutage üks kord lülitit, pump 0.16 gallonit vett ja peatus automaatselt.Vajutage ja hoidke 3 sekundit all, et vahetada veepump pump vett kogu aeg.

【USB LAETAV】: Sisseehitatud laetav aku, mida saab kasutada 30-40 päeva või umbes 4-5 pudelit 5 gallon vett, kui täielikult laetud.Võib see toimib kõikjal sa tahtsid.

【KÕRGE ÜHILDUVUSE】: elektriline vesi pudeli pump sobib gallon barrelit koos 2.16-tolli (5,5 cm) kaela, see sobib erinevate mudelite gallon barrel ilma piiluma kaas.

Suurepärane pudel vee pumba, BPA vaba, ei ole mürgine, ei lõhna ja ehitada laetav aku - sobib 2,3,4,5 Gallon vee pudel ja muude standard suuruses pudelid.Teeb Elu Palju Lihtsam ja Parem!

Nutikas Disain Paindlik Rakendus

Stiilne otsin, Kaasaskantav, lihtne kasutada ja väga mugavuse sise-ja välistingimustes, parim valik büroo -, kodu -, Köögi -, matka -, piknik, tegevused jne.

Eemaldatav silikoon kummist torud, voolikud

Saab lahti kõik osad puhastus, pärast pikka aega kasutada.Ja palun vahetage silikoon kummist torud, voolikud ja regulaarselt.Coz söögi silikoon kummist torud, voolikud ja põhjustada hügieeni küsimus ilma asendamine pikka aega.

USB Laetav Vee Dispenser

Sisseehitatud laetav aku 1200mAh.Saab kasutada 30-40 päeva või umbes 4-5 pudelit 5 gallon vett, kui täielikult laetud.Ei ole vaja laadida iga päev.

Kõrge Ühilduvuse

Elektriline vesi pudeli pump sobib gallon barrelit koos 2.16-tolli (5,5 cm) kaela, see sobib erinevate mudelite gallon barrel ilma piiluma kaas.

Kirjeldus :

Toote Nimetus: Pump

Toote võimsus: 4W/5V

Vee toru pikkus: umbes 55cm

Pakkeleht:

Laadimine USB-kaabel*1

silikoon vee toru*1

304 roostevabast terasest toru *1

käsiraamat*1


  • Funktsioon: Automaatne Puhas Vesi Pump
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Materjal: Plast


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted