12 Pakk Kuusnurk Akustilised Paneelid Usaldusväärse Tõendi Polster, 12 X 7 Tolline Heli Summutamine Paneelid, mida Kasutatakse Kodu ja Kontorite Stuudio


Märksõnad: xr iphone plastist lahe.

€15.98 €20.23
  • On laos
  • t94252


12 Pakk Kuusnurk Akustilised Paneelid Usaldusväärse Tõendi Polster, 12 X 7 Tolline Heli Summutamine Paneelid, mida Kasutatakse Kodu ja Kontorite Stuudio

See ainulaadne kuusnurkne heliisolatsioon juhatus võtab vastu kaldserv disain, mis mitte ainult ei ima tarbetu kaja, kuid ka mängida rolli kaunistavad seina pinnale.

Lihtne lõigata terava noaga ja kui soovite eemaldada, sa lihtsalt vaja iga paneeli ja uuesti uue soovitud asukoha ilma augud oma seinad

Suurepärase akustilise ravi eest kohapeal heli töötlemine seinale salvestusstuudio või office-sobib helisalvestusstuudiote, kontrolli toad, office home studios, kodu meelelahutus, teatrid, kodu bürood.

Valmistatud 100% Polüuretaan, see on nii ohutu, et hingata ja Vajutage, mistõttu on suurepärane tahes kohas, kodus või stuudios, see on ohutu täiskasvanud, lapsed ja lemmikloomad!

Need müra isolatsioon paneelid on mitmeotstarbeline, seda võib kasutada ka professionaalne studios, prooviruumide, kontserdisaalid, podcasting, kirikud, kodu teatrid, vokaal kabiinid, home studios, ametite, mees koopad, koer kennelid, kasuliku kapid ja more.By deadening soovimatu heli, kasutades imendumist paneelid, võite teha muud helid palju selgemaks.

mõõdud:Külje pikkus on 17,5 cm

Materjal:Polüuretaan

värv:must

Pakendi Sisu:

12 * Akustilised Paneelid

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.


  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Sertifitseerimine: Puudub


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted