Auto kaunistamiseks ripats Solar Auto Kaunistused - Uuenduslik Halloween Õõtsuv Animeeritud Kõrvits Nukud Kaunistamiseks Auto Kaunistused


Märksõnad: auto riputada, auto decor, peatugi auto innovatiivsete, auto peegel ripats, uuenduslik auto parkimine automaatne, auto crystal ripats, uuenduslik auto funktsioonid, peegel ripats, uuenduslik auto poola, uuenduslik auto matid.

€1.67 €2.01
  • On laos
  • t93909


Bullet Punkte: 1、Kaasaskantav kõrvitsa kuju disain auto kaunistamiseks: armas ja ilus, kogeda vaimu puhkuse auto see armas tabletop kõrvits.

2、Powered by päikeseenergia: kaasaskantav kõrvits on kiik automaatselt, Päikese energia, keskkonna innovatsiooni.

3、Täiuslik auto ornament lisada Halloween atmosfääri: See auto ornament ergastab ilme auto ja teeb täiuslik lisaks kõigile auto kujundusest.Luua Halloween cheer oma kodus koos kaunilt kujundatud decor sa tahad panna on aasta-aastalt

4、Suurus:7.5*8*11cm/0.30*0.31*0.43 tolline (Umbes): Täiuslik lauatagune keskpunkt või kui auto kaunistamiseks, see kõrvits muudab uimastamise mulje, kui ta seda on.

5、Materjal: ABS:Meil on Tark Loomingut teha ainult parimaid auto kauba kõrge kvaliteet, töö hooajaline decor staapelkiud auto esemed ja rohkem.

Kirjeldus:

Kaasaskantav kõrvitsa kuju disain auto kaunistamiseks,seda saab kasutada nagu Halloween ja Jõulud kingitused ja sünnipäeva kingitused pere ja sõpradega, saab kasutada ka dekoratiivse interjöör,autos, kontoris, kodus, kohvikus, kaubanduskeskus tarvikud, mis sobivad kasutamiseks igal festival, parem foolium pidulik õhkkond.

Toote Info:

Kaal: ca 45 g

Suurus: umbes 7.5*8*11cm/0.30*0.31*0.43 tolline

Materjal: ABS

Modelleerimine: kaasaskantav kõrvits

Funktsioon: Päikeseenergia, Õõtsuv

Pakkeleht :

Kõrvitsa-Doll*1

Kui teil on mingeid rahulolematust või on kahtlusi meie toodete, palun võtke meiega ühendust läbi ostja uudis esimest korda, ja me anname teile rahuldava lahenduse jooksul 24 tundi.


  • Toote Kaal: 45g
  • Peamine Materjal: PUUVILL


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted