Meeste Mood Trukfit Puuvill tulemuslikkuse Aednik mütsid Baseball Cap jaoks hip-hop mütsid Hulgi Baseball Cap Tikandid Casual


Märksõnad: üpp hip-hop, müts l, 6 paneel müts, müts korea, üpp hobune, ulzzang, baseball cap mehed, ax kork, üpp aednik, logan paul.

€8.40
  • On laos
  • t93019


Punkt spetsiifikast Brändi Nimi:NoEnName_Null Osakond Nimi:Täiskasvanud Materjal:Puuvill Sugu:Unisex Stiil:Vabaaja Paela Tüüp:Reguleeritav Mudeli Number:LT Müts Suurus:Üks Suurus Muster Liik:Kiri Kirje Tüüp:Baseball Caps värv:yanse*0 Toote Kirjeldus Tere tulemast Minu Pood Meie poest pakkuda kvaliteetseid tooteid ja parimat teenust kõigile , kui soovite rohkem infot , pls andke mulle teada asap , me vastame see jooksul 12hours .Kui soovid meie poest , pls lisa poes , tänan teid väga !võite segada, et meil on palju stiile mütsid ,võite minuga ühendust, et saada mu albumi link .Pilt :

Märkus : 1. Tavaliselt me laeva 24 tunni jooksul pärast makse jõuda konto!Aga kui punkt on out of stock, või halb ilm jne on mõned muud põhjused, võtame teiega ühendust esimesel aega.Siis võid minna ootab see või valida muu ravimi asendada see.Samuti saate tellimuse tühistada ja valida põhjus, nagu näiteks "ostja, et vale toode".Täname oma arusaamist ja koostööd.^_^ 2. me laev aadress, mis näitas, Transfield.ee , siis palun veenduge, et teie aadress on õige aadress, et enne maksad .Kui sa andsid meile vale aadress ja pakendi saada neid tagasi , see ei ole meie süü , sa peaks maksma laevandus tasu , me saata uuesti , loodan, et saate aru , tänan teid väga palju .Maksmine: 1. Me võtame DEPONEERIMINE, nagu krediitkaardid, reaalajas pangaülekanded, offline makse (pangaülekanded ja Western Union).Teil valida meetod, mis on kõige sobivam teile.palun lõpeta maksmise aeg, kui sa otsustad osta meie esemed. 2. Me ainult laeva, kauba pärast makse lõpetatud.Kohaletoimetamine : 1.Me garanteerime, et laeva välja 48 tunni jooksul pärast makse kinnituse (välja arvatud Puhkus) 2.Tarneaeg: EMS:5-14 päeva.DHL/UPS:4-7 päeva.HongKong või Hiina post air mail:10-45 päeva. 3.Kui te pole saanud elemendi Tarneaeg või on küsimusi ,Palun võtke meiega ühendust e-posti niipea, kui võimalik ,tavaliselt oma tahtmist saanud, vastas e-posti jooksul 24hours.Tagasi Policy : 1. Pärast seda, kui olete saanud pakett, palun e-posti, meile 3 päeva jooksul, kui te ei ole rahul või on kahju transport.Kuid te peate meile fotod, neid tõestada . 2. Kui soovite taas punkte, palun hoidke neid samas seisukorras, nagu see oli saadetud.Tagastame teile pärast me seda saanud, kuid toetuse summa ei hõlma merevedude kulusid. 3. Palun lubage kuni 5 Tööpäeva meil töödelda oma tagastatakse esemed.Positiivne Tagasiside : 1 Tagasiside on väga oluline . 2 Kui olete rahul meie üksused ja teenuse Postitada hea tagasiside meile palun, me oleme seda teile ka ja annab teile soodustust järgmise järjekorras . 3 Kui olete rahul meie üksused, palun ärge andke meile negatiivset tagasisidet kohe.Palun võtke meiega ühendust esiteks, meil on teile hea lahendus.Kui ei, Negatiivset tagasisidet ei ole hilja.KKK : Q: kas On olemas jälgimise Numbri minu punkt?A: Jah, me laeva iga, et nende tracking number, saate vaadata saadetise staatuse kohta vastava kodulehel.K: ma olen edasimüüja, ma tahaksin osta mitu tükki oma punkte, mis hulgi hind?A : Tere, täname oma uurimise, kui soovite osta suures koguses, saatke palun e-posti, meile, me anname teile parima hinnaga.Täname koostöö!


  • Funktsioon: Multifunktsionaalset
  • Materjal: PUUVILL
  • Sugu: Unisex
  • Kohaldatava Hooaeg: Neli Aastaaega
  • Muster Tüüp: Loomade
  • Toote Tüüp: Baseball Caps
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Osakonna Nimetus: Täiskasvanud
  • Kohaldatava Stseen: Casual
  • Lindi Tüüp: Reguleeritav


Veligor Adelina
2021-07-15
4/5
Colors do not match the photo, so 4. but the seller warned about it in advance. But before buying, I myself asked to send a real photo of the goods. If I hadn't asked, I 'd probably be upset. Keep in mind.

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted