Jaapani Terasest Nuga Orav Ripats Diy Nahast Die-cut Nahk Käsitöö Ripats Ehted Laser Lõikamise Masin SMVAUON


Märksõnad: die lõigatud, nahast hallituse, die, puidu lõikamiseks, tempel puidust, custom die lõikur, liblikas lõikur, big shot, nahk käsitöö, die nahk.

€11.97 €21.76
  • On laos
  • t92292


Toote parameetrid

Kallid sõbrad, tere tulemast meie poodi!

Järgmised sissejuhatust toote kohta:

kirjeldus:

Mudel: S7416

Täis-suurus: 55 * 45 mm / 2.16 * 1.77 aastal

Üldine kõrgus hallitus on 24 mm, kõrgus puit on 18mm ja kõrgus tera on 6mm (vt viide pildi allosas).

Kui teil on vaja 16mm hallituse (eest Sizzix Big Shot, jne.die lõikamine masinad), palun andke mulle teada.

materjal:

Die-lõikamine hallitus on valmistatud puidust ja metallist, tugev ja vastupidav.Jagatud kahte omadust: leibkonna labad ja Jaapani noad.Jaapani noad on tugevam ja vastupidavam kui majapidamises noad.

"Mis augud" tähendab, et saate seda parandada käsitsi.

"Ei siseneks" tähendab, et saate kasutada õmblusmasin õmmelda.

kasuta:

Tavaliselt kasutatakse nahk käsitöö, scrapbooks, DIY käsitöö kõrvarõngad, ja isegi teiste ehete tegemisel.Seda saab kasutada ka vähendada teatud hallitusseened, mis tahes materjalist, ja saab lõigata erinevaid materjale, mida saab lõigata kääridega, nagu: business card-paber, riie, nahk -, magnet-paber jne.See annab teile võimaluse proovida rohkem käsitöö materjale.Toota ootamatuid efekte kaunistada majad, mööbel magamistuba, ja rikastada sinu kujutlusvõimet.

Ideaalne kingitus valik:

Festivali ajal, võite kasutada seda vormi, et muuta soe käsitöö sõbrad, vanemad, abikaasa või lapsed.

See on kooskõlas kõige standard die-lõikamine masinad ja samuti saab peksa käsitsi.

märkus:

A) See on soovitatav kasutada die lõikamine masin.Kui teil ei ole die lõikamise masin, saate ka käsitsi die lõikamine.Koht hallituse kõvale pinnale, fix materjal kindlalt hallituse, ja siis tabas tera koos puidust või kummist haamer.

B) vaikimisi on pildi suurus (kui teil on vaja muud suurused, palun andke mulle teada).

C) pakume kohandatud teenuseid: Te saate saata mulle toodet, pildid ja suurused teil on vaja kohandada (kõrge resolutsiooniga (pdf, jpg, png või muud kujutise formaadid), ja ma annan sulle täpse hinnapakkumise.

D) See võtab aega umbes 5~7 tööpäeva jooksul toota hallituse.Pärast selle tootmine on lõppenud, me korraldab kättetoimetamise te kohe ja pakkuda pakendi teile niipea, kui võimalik.Kui teil on hõivatud, palun võtke meiega ühendust, et saada express logistika teenused.

Lugupeetud klient, täname, et külastasite meie poes.Kui olete rahul toote sa said, palun jaga seda oma sõpradega, ärge unustage, et klõpsake nuppu kinnita kätte ja anna meile viis tärni!Oma viie-star kiitus on meie suurim toetus ja kinnitus!Kui te ei ole rahul, palun ärge kiirustada, et anda meile halb vaadata, siis võib vabalt võtke meiega ühendust, me aitame teil lahendada pärast-müük probleemi, ma usun, et me jätkame, et teenida teid, kuni olete tulemusega rahul.soovin teile head iga päev.


  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Mudeli Number: nahast vahendid
  • Muster Tüüp: Loomade, Ebaregulaarne Joonis


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted