Reisi Pakkimine Kuubikud, Multifunktsionaalne 8pcs/set Reisi Kuubikud Pagasi Korraldaja, Reisi-Compression Kohver Kott Travel Oluline Kott


Märksõnad: yz65 kleebis.

€12.02
  • On laos
  • t90929


Reisi Pakkimine Kuubikud, Multifunktsionaalne 8pcs/set Reisi Kuubikud Pagasi Korraldaja, Reisi-Compression Kohver Kotid Travel Oluline, Kott ja Suur Tualett-tarbed Kotti Riideid, Kingad, Kosmeetikat, Hügieenivahendid

Ideaalne reisimiseks ja kodu: 9-töö pakkimine kuubikud sobib kõige lennufirma juhtudel, tassima kotid ja seljakotid.Ideaalne äri, reisi -, perekonna -, puhkuse-ja telkimine.Samuti saate kasutada seda ladustamise kott koju.

Säästa aega ja ruumi oma kohver: võrgusilma materjal peal travel pagasi korraldajad, läbipaistev & hingav, võimaldab kiiresti avada ja leida objekti, mida sa vajad.Säästa aega ja ruumi oma kohver.

Vastupidav materjal: Kohver Korraldaja on valmistatud kõrge kvaliteediga nailonist kangas, veekindel ja tearproof.Topelt lisatasu metallist tõmblukk väga vastupidav.

Lihtne teha: rõivaste kotid on oma kandesang lihtne transport.Neid saab kergesti voltida, kui seda ei kasuta ja need on võimalik salvestada oma ruumi.

Suur Mahutavus: erineva suurusega, reisi-oluline kotti seatud, saab salvestada ja klassifitseerida rõivaid, musta pesu, rinnahoidjad, aluspesu, jalatsid, sokid, kosmeetika, käterätikud, tualett-tarbed ja elektroonika tarvikud hästi, hea kaaslane läheb läbi.

Tehnilised andmed:

Materjal: Oxford riie

Komplekt: 8pcs

Värv:Sinine/Hall/Roosa/Beez

Kuubiku Suurus:

Suur võrgusilma tasku: 40 * 30 * 12 cm

Keskmine võrgusilma tasku: 33 * 28 * 12 cm

Väike võrgusilma kott: 30 * 22 * 12 cm

Aluspesu kott: 30 * 22 * 12 cm

Kinga kotti: 35 * 20cm

Nöör kott: 35 * 27 cm

Tualett-kott: 26 * 16 * 7cm

Korter kott: 25 * 16 cm

Pakkeleht:

8pcs/ set Juhul abimees

Palun Märkused:

Palun lubage 1-3cm mõõtmise hälve on tingitud käsitsi mõõtmine.

Tänu eri jälgida ja valguse mõju, tegelik värv punkt võib olla veidi erinev värv näitas pilte.


  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Materjal: Oxford
  • Artikli number: 20


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted