EMI Varjestatud Uus PCIe3.0 16x, Et 16x Must Ärkaja Kaabel Graafika Kaardi Laienduse Kaevandamise Kaabel Gen3.0 GTX 1080Ti Vertikaalne Adapter


Märksõnad: pld08010s12hh, 5 volt fänn, 780ti graafika kaart, mini arvuti, hdd, onda kaevandamise korral, 6 tera noa, pcie ärkaja, Vga 1gb kaart, mining rig komplekt, palit graafika kaardid.

€23.95 €25.21
  • On laos
  • t8910


PKK-Link PCI express 3.0 x16 pikendusjuhe

Brändi nimi: PKK-LINK

Toote nimetus:PCIe x16, et x16 pikendusjuhe

Toote mudel:R33SF, R33SL, R33SR

Transferspeed:PCIe3.0 x16 full speed, 128G/bps (Max.)

Juhtme pikkus:5 ~ 100 cm, pikkust saab kohandada

Rakendus: PCIe x16 graphics videokaart PCIe x16 slotextension kaabel

Graafika Kaart :GTX1080ti, GTX2080ti, Titan XP, radeon RX580, VEGA64, quadroK2200 professionaalne graafika

Kaabli pikkus Kirjeldus:

Pikkus traat viitab osa nähtavad traat.See ei sisalda polüklooritud bifenüüle (PCB) ja pistik.Näiteks traadi pikkusega, palun vaadake 20cm sinine nool joonisel.

Toote eelis:

1. Traat ära, kasutades saksa imporditud patenteeritud traat, kasutades Taiwanist imporditud Kõrge kvaliteedi pistik, kõrge sagedus toetuse PCIe 3.0 stabiilne üleandmine.

2. Kaabli pikkuse ära, alates 5 cm kuni 1 m, juhtme pikkus saab kohandada vastavalt kliendi vajadustele.

3. Erineva signaali ei ole konstruktsiooni, ei ole signaali sumbuvus häirete probleem parasitaarhaigused mahtuvuse ja parasiitide induktiivsus, ja ei ole CAF mikro-lühise, - ja toode on püsiv.

4. Toodet kasutatakse kvaliteetseid materjale, PCB töö täppis -, vase paksus on paksenenud, et 1-untsist, gold finger kulla sisaldus on piisav, kullatud suu on hea elektrijuhtivus, mis võib vähendada sinise ekraani crash põhjustatud suurenemist oksüdatsiooni ja rooste vastupanu.Signaali edastamine on stabiilne täiskiirusel ja ei ole ühilduvuse probleem.

5. Kaabli kasutatav toode ise on väga vastupidav.See on kaitstud PCB tihend, mille paksus on 3mm at metalli keevitus punkti ning kinnitatakse kruvidega ja hex pähklid.Toode on tugev ja usaldusväärne, vastupidav tõmmates, anti-interferentsi, ja ei ole katki.Küünte probleem.Traat võib olla painutatud ja murtud mõjutamata kasutada.

6. PCB kääbus ja rasva disain, kääbus ei jõua graafika kaart, lisa rasv ja kaua disain teha juhatuse lihtsam paigaldada, vähendades võimalust, kahju.

Q&A:

On olemas EMI varjestus Kaabel?

Ekstender kasutab uusimat materjalide EMI varjestus viie ainus korter kaablite projekteerimine.See meetod võimaldab iga kaabel on täielikult kaetud elektromagnetilised häired varjestus koos läbi polümeer guard vastu saabuva või väljuva heite elektromagnetilised sagedused, minimeerida häirete ja lagunemise kohta jõudlust ja vähendada kaalu extender.

R33SF Tõeline Fotod

R33SL Tõeline Fotod

R33SR Tõeline Fotod


  • Tooted Staatus: LAOS
  • Pakett: No
  • Sertifitseerimine: Puudub
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Mudeli Number: R33SL
  • Brändi Nimi: PKK-Link
  • Tüüp: PCI-E Ärkaja


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted