1tk Ajutine Juuste Värvi Kriit Kamm 10 Värve Värvi Cosplay Pestav Juuste Värv Kamm jaoks Barber Salon Värvimiseks Pool Naised Meik


Märksõnad: oreool micas, habe viking, kamm puidust, isikustatud atsetaat kamm, juuksur logo, anti staatiline kamm, gua sha kamm jade, cs juuste kamm, kamm juuste, paks härga sarvest kamm.

€0.66 €1.11
  • On laos
  • t88972


1tk 7 Värvid Ajutine Juuste Värvi Kriit Kamm Värvi Cosplay Pestav Juuste Värv Kamm jaoks Barber Salon Värvimiseks Pool Naised Meik

Täppjaotis:

Unikaalne hand-held disain, et vältida piinlikkust käed ja riided jooksul värvimine, mis on mugavam ja mugav kasutada.

See on funktsioon kammimine, mis lahendab probleemi ebaühtlane värvimine, lihtne linnastu ja vigastuste ühise ainena juuksevärvi toodetes turul.

Ühtlane sügav tahke värvimine vähendab kahju, et oma juukseid ja muudab teie juuksed rohkem nõtke ajal juuste värvimiseks.

Vees lahustuv juuksed koor, roheline ja keskkonnasõbralik, erksad värvid, 8 värvi valida.

See on lihtne värvida, lihtne puhastada, ei märjad juuksed, hele kamm värvi.

Tehnilised andmed: Karvane te Kamm

Comb materjal: ABS

Suurus: 10*2.5*1.5 cm/3.93*0.98*0.59 tolline (U.), ühe 15g

Komplekti kuulub: 1TK Juuksed Kriit Kamm(Nr jaemüügi pakend)

Märkus:

Tänu eri jälgida ja valguse mõju,tegelik värv võib-olla veidi erinev pilt värvi.

Palun lubage 2-3cm erineb tõttu käsitsi mõõtmine.

Kuidas Kasutada:

Samm 1: Spray 1-tolline jagu juuksed veega.Sul ei ole vaja leotada, kogu strand, lihtsalt minna nii kõrgele üles, kui soovite selle värvi.

Samm 2: Keerake oma juuksed, värvi oma juuksed üheks juuste kriidid ma soovitan valida umbes kolme värvi, ja paneb ühe korraga juukseid.Alusta kergema varju esiteks, kuna, nagu te näete, värvi saab kõik üle oma kindad ja saate lõpuks koos muddied sama tooni kogu, kui sa lähed tume valgus.

3. samm: Oodake, kuni teie juuksed õhu käes kuivada.See on kõige raskem osa, kuid peab JUUKSED KRIIT lisada oma juukseid.

Samm 4: Kasutades curling või korter raud, minna üle iga värviline lõng.See määrab värvid oma juukseid, nii et see kestab kauem.Seejärel harja ja stiil aga tavaliselt!

Märkus:

Pärast-müüki teenust:

Kui see ei toimi,/te ei saa/seda on kahjustatud transportimise ajal/ või muu või muid küsimusi, palun võtke meiega ühendust tasuta.Pärast kinnitame, me saame saata või raha tagasi.

KKK:

1.On olemas jälgimise Numbri minu punkt?

Palun jälgida oma paki kohta : www.17track.net/en

Pange tähele: (näiteks : Hiina Post Tavaline Väike Pakett Plus ) jälgimise andmed on saadaval ainult Hiina.Enamikul juhtudel, international shipping võtab umbes 35 kuni 60 tööpäeva

2. Hulgi-ja Tilk Laevandus

Hulgi-ja tilk laevandus on nii teretulnud.

Hulgimüügi, siis pakume soodustust ja shipping, mis võtab vaid 3-7 päeva, et jõuda.Kui otsite mis tahes muu tootega, siis palun võtke meiega ühendust, me oleks tore sind aidata seda leida.

Hulgimüügi,siis pakume soodushinnaga või tasuta express shipping, mis võtab vaid 3-7 päeva, et jõuda.

Näiteks drop shipping,me võiks saata kaup oma klientidele otse ja ei jäta infot meile, kui soovite.

3.Värv ja suurus erinevus

kuna ekraani resolutsioon, valgustuse mõju ja mõõtmisviga, kaup võib olla natuke erinev pildid, loodan teie arusaamist.Suur tänu!

4.Tagastab:

Ostja peaks veenduge, et esemed tagastatakse, on nende algne tingimusi.Kui esemed on vigastatud või kadunud, kui nad on tagasi.ostja vastutab sellise kahju eest, ja me ei anna ostja täies ulatuses tagasi.Ostja peaks püüdma esitada kahjunõude koos logistika ettevõte katta kulud kahju või kadu.Ostja vastutab shipping tasu tagastab kirjed.

5.Umbes Tagasiside:

Kui on mingi probleem koos kaubaga .Palun andke meile võimalus, et lahendada teie probleemi .Ma luban teile parim lahendus.


  • Type2: Juuste Värv Kamm
  • type5: Barber Värvimine Kammid
  • Mitu Tükki: Üks Ühik
  • suurus: 1pcs
  • Tugi: Dropshipping, Hulgi-ja jaemüük
  • Mudeli Number: MZ1028
  • Type3: Juuksevärvi Vahendid
  • Materjal: Plast
  • Tüüp: Ajutine Juuste Kriit
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • type6: Kammid
  • Type4: juuksevärvi
  • Toote Tüüp: Kamm


Alfa1387
2021-07-20
5/5
Bomb
Rafaelhdiniz2
2021-07-20
5/5
Bomb
Iioneheartkatii
2021-07-20
5/5
פצצה

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted