9pcs veemahutite Akvarell Pen Uudsus Kirjalikult Vee Pen Kunstnik, Akvarell Pintsliga Värvimine Pen Kooli Õpilase Joonistus Pakkumise


Märksõnad: pintsel värvi, värvi akvarell, konks harjad rea, sm võsa, finecolour sm, sketchbook akvarell, jaapani materjal, micron, vana-hiina kalligraafia pintsel, pintsel vee.

€2.06 €4.05
  • On laos
  • t88711


Funktsioon:

1. Kõrge kvaliteediga nailonist pen: meie akvarell pliiatsi komplekt on valmistatud vastupidavast nailonist riikliku rakendusasutuse, pehme ja vastupidav harja pea, 9 / 12 erinevat harja pea, kõik saab kasutata kirjutamiseks, mis sobib õpilaste kunsti -, amatöör-ja professionaalsed kunstnikud.

2. Multi funktsiooni: multi-funktsionaalne pliiats akvarell on õõnsate plastikust pastapliiats, mida saab kasutada soojuse tip pen.See võib olla veega täidetud tahke või tolmuses pigmendid.Seda saab kasutada akvarell pliiats, marker pastakas ja pliiats akvarell.

3. Lihtne kasutada - lihtsalt efekti pliiatsi hoidja kergesti kontrollida voolu tinti või vesi.Kui kasutate, segatakse veega ja lisada tint ämber nautida! (Märkus: kui süstides vett pliiats, teha vee alla 2 / 3 pliiatsi maht.)

4. Huvitav maali: kaasaskantav akvarell pen saab kontrollida voolu tint või vett pigistada pliiatsi hoidja.Saad värvi kiiresti, lihtsalt ja huvitavalt, segades või lisada tint veega.Suurused korter ja punkt sulgi erineda s, m ja l, ning seda saab kasutada eri liiki kunstnik projekte, et luua erinevaid trahvi read, midlines ja peenikesed jooned.

5. Hämmastav akvarell mõju - meie ja harjad ette näha teistsuguse efekti kui tavalised harjad.Segage ja teha meistriteoseid kuidas te ei suuda ette kujutada, vabastades nii palju vett, kui vajate kunsti oskusi, mida vajate.

Kirjeldus:

Suurus: 140-170mm/5.51-6.69"

Märkus:

Palun lubage 1-3mm erineb tõttu käsitsi mõõtmine.

Kuna erinevad väljapaneku ja eri hele, pilti ei näita tegelikku värvi kirje.Täname oma arusaamist.

9 X Veemahutite Akvarell Pen Set

1. Toetust CSV/EXCEL dropshipping .Pakume soodustust hulgimüügi tellimusi , Kui teil on vaja, palun võtke palun meiega ühendust.

2. Täidame tellimusi igapäevaselt.Me saame kasutada Paypal makse.

3. Ei sisalda mingeid arveid, QR-koodid, promition raamat pakk.

4. Me hallata oma tellimusi 2-5 tööpäeva jooksul ja käepide tuhandeid tellimused iga päev.

5. Meil on piisavalt stock meie tooteid.

6. On muid küsimusi, julgelt andke meile teada.

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Ex cept mõned riigid ja APO/FPO)

2. Tellimused töödeldud õigeaegne pärast makse kinnitamist.

3. Me ainult laeva kinnitas, et aadressid.Oma tellimuse aadress PEAB sobima teie Merevedude aadress.

4. TEENUSE SM ANSIT AJAL on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi aeg võib varieeruda, eriti pühade ajal .

5. Kui te ei ole saanud teie tellimus pärast 30 päeva jooksul alates makse, palun võtke meiega ühendust.Meil on jälgida, et teie ja teiega asap.Meie eesmärk on kliendi rahulolu!

1. Oleme seadnud endale kõrged standardid tipptaset ja püüdma 100% kliendi rahulolu!

2. Tagasiside on väga oluline.Me nõuda, et te meiega vahetult ENNE sa annad meile neutraalne või negatiivne tagasiside, et saaksime täita kuni teie rahulolu.

3. See on võimatu, et tegelda küsimustega, kui me ei tea nende kohta!


  • Pakkimine: /
  • Lahustuv Või Mitte: värv
  • suurus: 17x1x1 cm
  • Tüüp: Akvarell Pintsel, Muud
  • Käepideme Materjal: Plast
  • Brändi Nimi: ALLOYSEED
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Vanus: >6 AASTAT VANA
  • Juuksed Materjal: Nailon
  • Mudeli Number: Vee Säilitamise Akvarell Pen Set


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted