Küpsis Vajutage Tegemise Mahine Kit DIY Biskviit Tegija Komplekt 20 Küpsist Kettad 4 Düüsid Küpsetamine Vahend Kaunistus, Küpsetamine, Tööriistad


Märksõnad: yz450f keti komplekt.

€8.70 €12.61
  • On laos
  • t87773


Küpsis Vajutage Tegemise Mahine Kit DIY Biskviit Tegija Komplekt 20 Küpsist Kettad 4 Düüsid Küpsetamine Vahend Kaunistus, Küpsetamine, Tööriistad

Täppjaotis:

1. See koosneb silinder koos kolvi üks ots, mida kasutatakse, et pressida cookie tainas läbi väikese augu teises otsas ja küpsise presser komplekt on hea abimees oma köök pagari-protsess, laialdaselt sobib kook, küpsised ja nii edasi, mistõttu küpsiste tegemise protsessi tõhusamaks.

2. Valmistatud kõrge kvaliteediga roostevabast terasest materjal, anti-rooste, kõva, tugev ja vastupidav, omamis-pikk kasutades elu-span, ohutu ja usaldusväärne toidu tegemine, kasutamine otseselt.

3. Küpsis ajakirjandus on vahetatavad perforeeritud plaadid augud eri kujuga, nagu star kuju või kitsas pilu, et pressida tainas paelad.

4. Roostevabast terasest küpsise presser ehitatud eemaldatav struktuuri ja käsitsi viisil, on mugav puhastada vee all otse, ei pea muretsema tolmu probleem.

5. Lisatud 20 õõnes kettad ja 4 jäätumine vihjeid erinevat tüüpi, küpsis presser võib aidata luua õrn biskviit eri mustreid ja kujundeid, sufficing oma erinevaid kasutades vajadustele.

Kirjeldus:

Materjal: Alumiinium sulamist+ABS

Suurus: Umbes 21*15.5*6cm

Pakendi Kaal: Umbes 410g

Komplekti Kuulub:

1* Küpsis Vajutage Tegemise Mahine

20* Küpsis Hallituse

4* Jäätumine Nõuanded

Märkus:

Tänu eri jälgida ja valguse mõju,tegelik värv võib-olla veidi erinev pilt värvi.

Palun lubage 1-2cm erineb tõttu käsitsi mõõtmine.


  • Funktsioon: Öko-Sõbralik, Varuta
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Küpsis Tööriistad Tüüp: Küpsis Pressid & Jäätumine Komplekti


Anusik
2021-03-17
5/5
very good item and fast delivery!!

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted