2 Rulli 3 mm Džuudist Nööri 100M Džuudist Köis, Nöör koduaed Taime Pilt Riidepuu Tööstus pakkenöör


Märksõnad: džuudist köis, juhe džuudist, KÖIS, riie džuudist, suur vibu pluus, džuudist nöörid, led string, värv džuudist, Kauss, burlap.

€7.83 €10.04
  • On laos
  • t87506


body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Avatud Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15 pikslit; float: left; } dd { laius: 240px; kõrgus: 15 pikslit; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; värv: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #product-desc { width: 100%; kõrgus: 209px; } #kirjeldus { width: 100%; kõrgus: 50%; } #üksikasjad { width: 100%; kõrgus: 50%; } .ui-box-title { height: 30px; font-size: 15 pikslit; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-anchor: pärivad; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics sm { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

ECO-SÕBRALIK MATERJALID:Valmistatud looduslikust kiust pärit džuudist taimed,täiesti käsitöö,see on biolagunev ja hakkab lagunema kenasti ja üsna kiiresti.

HEAVY DUTY :3mm paks,mahuga kuni 60 LBS,piisavalt koduaed eesmärkidel,näiteks toetades taimi kahjustamata nende varred,rippuvad mõned väikesed taimed,muutes kanaari pesa,kaunistada vaas.

MITMEKORDNE KASUTAMINE:See džuudist nöörist saab kasutada tinder tulekahju, kiletamine käepidemed libisemiskindlad või lihtsalt maamees vaadata trossi jaoks pakkimine gift box/õnnitluskaardid/mason-purgid,rippuvad plakatid,sildid.

PIISAVALT PIKK, PERE KASUTAMINE:Mõõte-100 meetri(328 Jalga)pikk,piisavalt pikka aega kasutada ja paljud käsitöö tööd.Saab lõigata vabalt vastavalt oma vajadustele või topelt ta aru, rohkem jõudu.

Kunst ja Käsitöö:Džuudist Nöörid on lihtne, maamees välimus,mistõttu on ideaalne kaunistus teie koju, ehted esemed ja tasumata puhkus kingitus.Kiletamine kapp tõmbab,lambivarju,purgid,veini pudel džuudist veini ja disain, erinevad mustrid, kui sa kiletamine.

Tinder tule:saate tõmmake mõned džuut ja kergesti puhu sisse leek on hõõguvas alates flint ja terasest või hõõrdumisel tulekahju meetod.Džuudist veini põletada kiiresti,vahatatud džuudist köis võib põletada kauem,2 tolli võrdub umbes 2 minutit põlemisaeg.

Muud kasutamine:Seda saab kasutada, et wrap käepidemed, et vältida libisemist ja riputada plakateid,silte ja pilte.

Meeldetuletus:Kui seda kasutada midagi, mis vajab jõudu,peab minema paksem.Lihtsalt pooleks see üle ja üle, et katta oma vajadusi.

Spetsifikatsioonid iga rull

Kaal:8.64 untsi

värv: kanepi kollane

Materjal: džuudist

suurus: Kõrge: 4.8 Tolli, Diameeter: 2.8 Inche

Nööri Pikkus: 328 Jalga / 100 Meetrit

String Läbimõõt: 0.11 Tolline / 3 mm

Pakendi Sisu:

2*roll Loodusliku Kanepi Köis

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Umbes Dropshipping

1) Me aktsepteerime dropshipping, meil on palju kogemusi dropshiping ja ei pane mingeid reklaame ja materjalide järjekorras.

2) Me võtame CSV-fail (Excel Fail) käepide et lahtiselt tellimusi.Sa lihtsalt pead maksma ühe korra Transfield.ee.Me käitlemise teie tellimuste accoring-exceli fail.võite saata meile CSV-fail, mis on kõikide kontaktide customerrsquos andmed (Nimi, e-Posti aadress etchellip) ja et info( värv, suurus).Ma teile pakkuda kogu hind.Sa lihtsalt vaja panna üks, et Transfield.ee, pärast maksad selle eest.Meil saad laadida oma faili oma süsteemis ja käitlemise teie tellimuste accoding oma faili.

Pärast seda, kui me laeva välja et, ma saadan tagasi CSV-faili jälgimise koodi.


  • Technics: KEERDSILMUSENA
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Materjal: 100% Puuvill


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted