Lemmiklooma Kutsikas Koer Voodis Telk Kassi Maja, Lemmikloomad Kennel Prantsuse Voodiga Lemmiklooma Maja Hingav Kennel Onn Pesast Väljas Matt, Tekk Talvel


Märksõnad: prantsuse nail, koer maja siseruumides, kleit riidepuu seista, kassi mänguasi, tavaline lemmikloom matt, koera maja, laps mängida telk, casa la, miniatur maja, voodi kass.

€4.44 €6.53
  • On laos
  • t85973


Lemmiklooma Kutsikas Koer Voodis Telk Kassi Maja, Lemmikloomad Kennel Prantsuse Voodiga Lemmiklooma Maja Hingav Kennel Onn Pesast Väljas Matt, Tekk Talvel Hoiab Sooja

Bullet Punkte: 1、Kõrge Kvaliteedi: Kõrge kvaliteediga lühike palus, kvaliteetne PP puuvill, igakülgne täitmine, pehme, mugav, naha-sõbralik, turvaline ja keskkonnasõbralik kaitsev, soe ja soojuse säilitamine.

2、Peen Töö: See disain on lihtne ja elegantne, hingav, kulumiskindel ja hammustada vastupidavad.Armas kass head disaini pakub rohkem turvalisust lemmiklooma ja hoiab selle sooja, külma päeva.

3、Non-slip Disain: Non-slip disain allosas, ei ole lihtne liikuda.

4、Padi Tõmblukk: Varustatud padi, padi, lukuga, eemaldatav ja pestav.

5、Üksikasjalikud Suurus: Seal on kaks suurused on saadaval: S-suurus on umbes 38*38*38cm/14.96*14.96*14.96 toll, ja M suurus on ca 48*48*48cm/18.90*18.90*18.90 tolli.

Kirjeldus:

Materjal: lühikese palus, pp puuvill

Suurus: S:38*38*38cm , M:48*48*48cm

Pakkeleht:

1*Pet Maja

Märkused:

1. Suurus on käsitsi mõõdetud kerge hälve.

2. Mitmete tegurite tõttu (nagu arvuti heledus või valgustuse tase), tegelik värvitoon võib olla veidi erinev pilt kuvatakse veebilehel.


  • Materjal: KIUDAINEID
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • On Nutikas Seade: No


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted