Universaalne 1 Pr Pistik 3.5 MM, 2 Pin Emane Heli Kõrvaklappide Kaabli Adapter Kenwood TYT/Baofeng UV5r 888s Walkie Talkie


Märksõnad: baofeng uv5r, kenwood raadio, audio adapter karm, baofeng peakomplekt, baofeng raadio, kotion kõrvaklappide splitter adapter, peakomplekti kaela, arlo, baofeng dmr -, audio mixer usb.

€5.52 €7.36
  • On laos
  • t85128


Universaalne 1 Pr Pistik 3.5 MM, 2 Pin Emane Heli Kõrvaklappide Kaabli Adapter Kenwood TYT/Baofeng UV5r 888s Walkie Talkie

Omadused:

1. Teisendab seadmetoos oma Baofeng raadio (või sarnane K1) sobib standard 3,5 mm kõrvaklappide või audio väljund pesa.

2. Kui peakomplekt sisaldab online mikrofon, mida saab kasutada online-mikrofon side, lihtsalt vajutage PTT nuppu, raadio.

3. 2-pin adapter üks-pin kõrvaklappide adapter sisaldab reverse adapter, et tagada ühilduvus kõigi kõrvaklapid ja in-ear kõrvaklapid, mikrofon.

Kirjeldus:

Kõige kõrvaklapid töötab ilma selle adapteriga.Mõned brändid on juhtmega tagurpidi ja adapter on vajalik nimetatud kõrvaklapid.On soovitatav hoida see adapter kindlas kohas - nii, et teil on alati võimalik kohandada oma raadio oma lemmik 3.5 MM kõrvaklappide või line out valikud.

Tehnilised andmed:

Materjal: plastik

Värv: must

Sobib:

eest Kenwood TYT

eest Baofeng uv5r 888s walkie talkie

Komplekti Kuulub:

1 x 2-pin adapter (K1) 3,5 mm

VÕI

1 x 3,5 mm reverse adapter

Märkused:

1. Erinevuse tõttu erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.Tagame, et stiil on sama, nagu on näidatud pilte.

2. Palun lubage kerge mõõde erinevus on tingitud erinevatest käsitsi mõõtmine.


  • Mudeli Number: K Kõrvaklappide Pistik
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Toote Tüüp: Earphone Cables


Simingtrading
2021-05-19
5/5
Très bien

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted