Geomeetriline Kokkuklapitavad Diivanvoodi Kate Diivan Hõlmab Spandex Stretchdouble istmekate Slipcovers Elu Diivan Kate


Märksõnad: lühikese diivan hõlmab, diivan istme kate disain, kate nahast diivan, protector diivan, mööbel elutoas set free shipping hiina, kate diivan, bedspread diivan, ristlõike spandex diivan hõlmab, bean bag, kaitsta diivan.

€11.35 €29.10
  • On laos
  • t84872


MATERJAL JA DISAIN

Polüester ja spandex kangast.Kõik ringi ilma nurgad paberisse, ei ole kerge korts; elastne rihm ja rihma kinnitamine sulgemise allosas, topelt tugevdamine, ei ole kerge nihe.

SOBIB KÕIGE MÖÖBEL

See sobib enamiku diivan, nagu kangast diivan, või nahast diivan koos lõhe.PALUN MÕÕDA ENNE OSTU. 1-kohaline tool slipcover sobib kõige tugitoole kuni selja pikkus 90 kuni 140cm/ 35 kuni 55 Tolli. 2-kohaline loveseat slipcover sobib kõige loveseats kuni selja pikkus 145 kuni 185cm/ 57 72 Tolli. 3-kohaline diivan slipcover sobib kõige diivanid kuni selja pikkus 190 230cm/ 75 kuni 90 Cm. 4-kohaline diivan slipcover sobib kõige diivanid kuni selja pikkus 235 300cm/ 92 118 Cm.

JÄÄB KOHT

Kui teie diivan on L-tüüpi või Nurgas koos 2 osa eraldi, siis on vaja, et 2tk katta seda.See diivan katta kohaldatakse diivan, mis on sügav lõhe istme seljatugi ja käetugi.Väike riide ribad, et te kasutate, et hoia paigal, lükake need alla ja all, nii palju kui võimalik, siis hoidke paigas.

KAITSTA

Selle põhilised slipcover kilbid ja kaitseb teie mööbel lekkinud, plekke, kulumist, et vältida selle sattumist hävitanud.See on suurepärane kodu lemmikloomad, või keegi, kes otsivad ökonoomne lahendus mööbli kaitse.ja kuusk üles elutoas ja muljet oma külalistele kulutavad vähem raha.

LIGHWEIGHT JA LIHTNE HOOLDUS

Lihtne seadistada ja korja; masin pesta külma, ei valgendi, trummelkuivatid kuiv Madal, ei triikimine, installi näitas, nähes pilt.

PALUN ARVESTAGE:

Serva tag on tagasi.Seal on mõned vaht peices või saab valmistada midagi, nagu käterätid, et aidata vitsutama kaas oma diivanil, veenduge, et meie kaas sobib teie diivan paremini, palun kontrollige, seal on ruumid(lüngad) tagaküljel ja kaks kätt, et las vaht riba, nii et see mahub nurgad ja kuju, katta, ka meie kaas mahub REGULAARNE DIIVAN parem.


  • Tootmine: Diivan Kate
  • Stiil: Kaasaegne
  • Muster: TRÜKITUD
  • Kohaldatava Diivan: Topelt-kohaline Diivan
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Materjal: 100% Polüester
  • Muster Tüüp: Geomeetriline


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted