Puhas Loodus Retinool Atsetaat Pulber


Märksõnad: retinooli, titaani pulber küünte, retinool seerumi, esc-salendav, maavarade pulber küünte, elu raku nahk, omen salendav, breylee koor, elizavecca, koor venzen.

€13.48
  • On laos
  • t83494


Toote Nimetus: Retinool Atsetaat Välimus: helekollane Pulber Storage: hoida jahedas ja kuivas kohas ning vältida valgust ja soojust.Kõlblikkusaeg: 2 Aastat

1.A-vitamiini atsetaadi saab tõhusalt ennetada ülekaalulisust, hoida naiste slim näitaja. 2Vitamin atsetaadi on kasutatud, et edendada luu kasvu, aitab hammaste kasvu, taastumist. 3.A-vitamiini atsetaadi saab reguleerida naha-ja küünenaha metaboolne toime, võib olla anti-vananemine, ja kortse. 4.A-vitamiin aitab kaitsta nahka, limaskesta bakterid rikkumisi, terve naha, ennetada nahavähki. 5.A-vitamiini atsetaadi ka saab vältida nyctalopia, nägemise langus ravi erinevate silmade haigus, teeb naine, hea silmad. 6.A-vitamiini atsetaadi võib vähendada rasvane ülevoolu ja teeb naha elastsust, ja samal ajal, soolatustamine kohapeal, sile nahk.

A-vitamiini Atsetaadi on rasvas lahustuv antioksüdant, mis peatab tootmise ROS moodustunud, kui rasva teevad läbi oksüdeerumise.Teadlased uurivad, kas, piirates vabade radikaalide tootmist ja võib-olla läbi teiste mehhanismide, E-vitamiin võib aidata ära hoida või aeglustada krooniliste haiguste seotud vabade radikaalide eest.A-vitamiini Atsetaadi on seotud immuunsüsteemi funktsiooni ja, nagu on näidatud peamiselt in vitro uuringud rakkudes, raku signalisatsiooni, määruse geeniekspressiooni ja muud ainevahetuse protsesse.


  • Tüüp: Salendav Kreem
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Toote Tüüp: Kaalulangus Kreemid


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted