Shiatsu Suu Massager Naiste, Meeste Valu Leevendada Massaaž Kingad Refleksoloogia Nõelravi Magnetotherapy Suu Massager Suss


Märksõnad: elektri-foot massager, jalg massag, acuslipper acupressure sussid, voodi massaaž matt, acupunctur, therapi, kott õlal, kaasaskantav ravi, massag, massaaž padi shiatsu.

€1.96 €3.26
  • On laos
  • t8302


Kirjeldus:

1.Väga mugav ja turvaline kodu tervishoid

Suu massaaž ei vaja mingit varustust, mida ei mõjuta ruumi piiranguteta, seni, kuni massaaž kingad jalas, ei lükata ühtegi tööd, säästa aega.Praktika on tõestanud, ohutu ja tõhus on suurim eelis suu.See ravi ei ole vaja anda või võtta süsti võtta ravimeid, nr traumaatiline, ilma mis tahes kõrvaltoimeid, haigete ravi, ei ole haigus võib tugevdada, täielik meditsiiniasutused ja sotsiaalse avaliku kiituse väga "ei haava meditsiin" ja "looduslik ravi" nõuetele.

2. Üllatusmoment tervishoiu

Suu on võimalik vältida ja ravida sadu haigusi, nagu peavalu, hambavalu, äge nimme nikastus, song, kõhulahtisus, sageli lihtsalt mask, saab teha, välja arvatud haiguse.Nagu paljude krooniliste ravimatute haiguste, näiteks suhkru haiguse, kõrge vererõhk, unetus, prostatic hüperplaasia ja nii edasi, nii kaua, kui on sihikindlus

Kinni massaaž, on ka üllatusmoment.

3. Kiire taastumine inimeste tervist

Massaaž suu saab kiiresti täita toksiini sees keha eduction väljaspool keha, teha patsientidele tagasi varases kuupäeva.Nii mõju, kiiresti on oluline omadus suu.Selles patsientide suu peegeldus tsooni või astet, on sageli võimalik leida vastava sisikond kahjustus poolt toodetud toksiin-sadestamise raske blokeerida.Esialgsed uuringud näitavad, et see tagatisraha on kusihappe kristallid ja teiste toksiinide pikaajalist tagatisraha ja teket, ja see oluliselt mõjutab inimese keha vereringet, seega mõjutavad vastava sisikond funktsiooni ja tervist inimese keha.Massaaž vastavate punktide või peegeldus valdkonnas saate teha seda liiki tagatisraha toksiinid läbi kuseteede süsteemi ja seedesüsteemi eduction keha väljapoole, võib ka naha kaudu higi heakskiidu.Pärast toksiinide, sees inimese keha vereringet funktsiooni kiiresti normaliseerunud, haigeid elundeid võib hankida ka piisavalt toitumis-ja kiire normaliseerub, seega kiire taastumine inimeste tervisele.

Kirjeldus:

Materjal: puuvill, EVA, PVC

Värv: nagu näha

Suurus:

Punast värvi, Mõõdud: pikkus: 25cm ;Laius: 7,5 cm

Musta värvi Suurus: 28cm, Laius: 9cm

Kasuta:

1. Hommikul iga päev nõudma kasutada 15 minutit aega, Sest massaaž ofbuttocks acupoint stimulatsiooni, et 15 minutit on parim aega, mitte aeg on liiga pikk.

2. Pärast kasutamist juua puhast keedetud vett rohkem, rohkem tervislikuks.

Effection:

Suu massaaž suu teatud osad või akupunktuuri punktid, lisaks toodavad vastavat ravi mõju väljaspool, ikka saab, ilmuvad mõned ravi.

Vastavalt paljude aastate kogemused, nende reaktsiooni saab jagada kaheks, Üks on normaalne reaktsioon, teine on erilist reaktsiooni. (normaalne reaktsioon) jalgade massaaž ravi.

Järgmised on ühine erilist reaktsiooni:

(1) raske neeruhaigusega patsientidel pärast massaaži jooksul teatud aja jooksul, uriin võib muutuda must või punane.Jätkuvalt massaaž alla, loomulikult normaliseerub.

(2) seljavalu patsientidel, massaaž on tagasi, pärast rohkem valu.Kuid läbi 1 päeva jooksul.Haigus-suur vähendamine, see on pärast massaaži verevoolu kiirus, põhi-ja tagatise kanalite vabastada jooksul toodetud reaktsiooni.

(3) veenilaiendid pärast seda, massaaž, intravenoosne on olla selgem kasvava jäme.See on hea üks miljon pea, see on selleks, et muuta vere, push Chen uusi mõju.Peaksid kinni jätkata massaaž, ära katkestusi.

(4) mõnedel patsientidel pärast massaaži -, hüppeliigese paistetus on, eriti lümfisüsteemi tagasi häirega patsientidel.Ärge kartke, jätkuvalt massaaž, oodake, kuni pärast vedeliku voolamisel.Turse võib füüsiline väljasuremine.

Pcakage Hulka Kuuluvad:

1 Paar Massaaž Sussid


  • Toote Tüüp: Massaaž & Lõõgastus
  • Mudeli Number: Massaaž Suss Kingad, Suu Massaaž Suss
  • Brändi Nimi: JBMBHC
  • suurus: Medium
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Materjal: PUUVILL, ABS
  • Taotlus: suu


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted