Kõik Alumiinium kõvaketas Bracket 9.5/9.0 mm Sülearvuti Mehaaniline Kõvaketta Sahtel Universaalne Kõvaketta ruumi Kruvikeeraja


Märksõnad: asus fx504, kõvaketas rack, ketta remont, nakamichi, 31 in 1 kruvikeeraja komplekt, b35, au 8 lite emaplaadi, kõvaketas remondi tööriist, hdd sahtel, kõvaketas pea.

€2.41 €3.72
  • On laos
  • t8261


Kõik Alumiinium kõvaketas Bracket 9.5/9.0 mm Sülearvuti Mehaaniline Kõvaketta Sahtel Universaalne Kõvaketta ruumi Kruvikeeraja

Kirjeldus: 1. Ehitada Teine kõvaketas: Lisada teise 2.5-inch HDD või SSD sülearvuti kaudu seda autot kasti laiendada võimsusega arvuti, mis võib tuua teile maksimaalset andmete salvestamise paindlikkust ja varundamine olulisi rakendusi ja-võtme andmed.

2. Õõnes Alt Disain: õõnes disain allosas see sülearvuti drive box muudab selle on tugeva soojuse hajumise, muutes oma sülearvuti perspektiivis stabiilne.Oluliselt parandada arvuti ja teha seda mugavam kasutada.

3. Probleemivaba Paigaldus: 1 kruvikeeraja ja 4 kruvi on lisatud DIY paigaldus ja üksikasjalikud installi asuvad pinnale teine HDD/SSD.Teil on vaja ainult asendada optiline seade selle järgi, et kiiresti uuendada arvuti.

4. Vastupidav Alumiinium): See kõvaketta adapter on valmistatud kvaliteetsest alumiiniumsulamist, mis on omadused, anti-rooste, korrosiooni, kerge kaal, vastupidavus ja pikk kasutusiga.See sobib 9.5/9.0 mm SATA liides notebook arvutid.

5. Ühildub Enamiku Brands: See 9.5/9.0 mm universaalne caddy adapter ühildub brändide ja mudelite sülearvutid, toetab 2.5-inch HDD, SATA, SATA II, OTSEKORRALDUSTE ja sobib Samsung Evo, sest SanDisk, sest Kingdian, sest Koger MX ja WD Lääne-Digital, sest Seagate, Kingstoni, sest OCZ Vector, sest Drevo, sest Intenso, sest HyperX jne.

Kirjeldus:

Nimi: Kõvaketta Ruum

Materjal: alumiinium

Värv: hõbedane

Rakendatav mudelitel: sülearvuti optilist seadet 9.5/9.0 mm paksus, sobib sülearvutitele, kõik-ühes arvutid, serverid, jne.koos SATA liides optilised draivid

Kohaldatava kõvaketas: 2,5-tolline SATA Iⅲ põlvkonna täielik seeria kõvakettad

Kõvaketta maht: piiramatu mahuga (konservatiivne test: 320G500G1T katse mingit probleemi)

Kõvaketta tüüp: toetus solid state kõvaketas ja mehaaniline kõvaketas

Pakkeleht:

1 x Kõvaketta Ruum

1 x Kruvikeeraja

4 x Kruvid


  • Brändi Nimi: tmddotda
  • Tooted Staatus: LAOS
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Tüüp: Muud
  • Mudeli Number: HDD Ruum
  • Pakett: Jah


Levchenko34
2021-03-12
5/5
Ok

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted