Loominguline Cartoon Bobby Dog Kudede Kasti Kate Omanik Nisu Kiud PP Kudede Säilitamise Paber Näo Kudede Korraldaja Kids Room Auto


Märksõnad: kasti paber, kasti kaas, kirja kasti anime, kingitus pakkimise paberi rulli lapsed miki, armas kinga karbid, ema wc-paberi hoidja, printable paberiga, kudede kasti kaas kollane, must kudede kasti omanik, salvrätiku hoidja.

€6.83 €12.89
  • On laos
  • t81669


Kirjeldus

Valmistatud keskkonnasõbralik ja nisu materjalid, armas bobby koera kuju eemaldatav disain lihtne puhastada.Tugev ja vastupidav, sile ja õrn paber välju, ei tee haiget paber rätikuga ja oma käsi.

Omadused

- Värv:.

- Materjal: Nisu Õled.

- Suurus: Umbes. 16.5 x 13 x 11cm.

- Valmistatud lisatasu materjali siledad servad koos kahju, et teie käed ja paber.Vastupidav ja tugev.

- See multikas kudede omanik on lihtne kasutada.Eraldi põhja, siis paneb oma rulli paberit ja sulgege kaas, saad paberrätikud sa pead ülevalt.

- Loominguline cartoon bobby dog design saab kaunistada oma tuba ka.kingitused lastele või sõpradele.Sobib lastele tuba, köök, vannituba, magamistuba, kirjutuslauad ja lauad.

- Kleit standard kudede kastid see stiilne kate.Lihtsalt varjab papp kude karbid,mis on ideaalne kasutamiseks kodus või kaubanduslikuks kasutamiseks, stiilne ladustamise kasti.

- Suurepärane kingitus valik sõbrad, pereliige, töökaaslane ja rohkem.

1 x Kudede Box


  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Tüüp: Koe Juhul
  • Kohaldatava Koe: Eemaldatava Koe


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted