Kuum Delfiinid Kineetiline Kunst Tasakaalustamine Dekompressiooni Mänguasi Decompressive Teadus Psühholoogia Home Office Decor Laual Decor Mänguasi


Märksõnad: raamid office psühholoogia, abstraktne inimeste skulptuur, vannituba kuju, morrocan, kineetiline kevad, office posters psychology, 3d skulptuur tapeet, swinging kinni kineetiline, swinging pulgad pendul, voolu ringi.

€5.78 €6.96
  • On laos
  • t81069


body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Avatud Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15 pikslit; float: left; } dd { laius: 240px; kõrgus: 15 pikslit; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; värv: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #product-desc { width: 100%; kõrgus: 209px; } #kirjeldus { width: 100%; kõrgus: 50%; } #üksikasjad { width: 100%; kõrgus: 50%; } .ui-box-title { height: 30px; font-size: 15 pikslit; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-anchor: pärivad; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics sm { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

UNIKAALNE & SOLID---- Geniaalne kujunduse ja unikaalne stiil, tõstja sõidab wheeled, hämmastav.

TASAKAALUSTATUD DELFIINID---- Kui teil push delfiinidega töötada, nad on nagu nad lihtsalt hüppas veest välja.Sa ei pea muretsema, et ta alla kukkuda, See saab hästi hoida tasakaalu.

HÄMMASTAV VESTLUS TÜKKI LAUAL---- See on klassikaline kirjutuslaud aksessuaar on kunsti-in-motion.See lahe laua mänguasi on hea jäälõhkuja, kui asetada see oma kontoris laua taga või kodus laua taga.

AITAB TEIL LÕÕGASTUDA---- See on puhas keskpunktiks, et destress pärast väsitavat päeva tööl.Kui teil on igav ja tunned, seal on liiga palju survet, et võite panna see oma töölauale, hakkan seda vaikselt, vaadates tema põnev kiiged, see saab olema põnev, et olete.See võib tappa aega ja aitab leevendada stressi.

MEELELAHUTUS-ja HARIDUSE---- See klassikaline töölaud mänguasi, mis annab teile palju eeliseid ja meelelahutus, sobib erinevates kohtades nagu maja või kontor, ja on intrigeeriv seadet, mis mitte ainult näitab, pendli liikumise, vaid ka aitab näidata seaduste kaitse hoogu ja energiat.

TÄHELEPANU:

1. See ei ole ese, mis kunagi lakkab töötamast.Ta liigub ja kiigu peale vajutada, ja lõpuks peatub tingitud takistuse õhk ja hõõrdumine kui sa rohkem teada seadus, energia säästmisele, te ei küsi, miks.

2. Mänguasja jätkab igiliikur ainult umbes 2-3 minuti tingitud takistuse õhk ja hõõrdumine.

OMADUSED:

Mõõdud: 64 * (L) * 62(W) * 155(H)mm/ 2.52(L) * 2.44(W) * 6.10(H)

Materjal: metall, akrüül.

värv:sinine

PAKENDI SISU:

1 * Delfiinid Tasakaalu Mänguasi

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.


  • Materjal: Plast
  • Päritolu: CN(Päritolu)


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted