1200PCS Torujad Terminal Valtsimisega Vahendid Mini Elektri-Tangid HSC8 6-4A/HSC8 6-4 0.25-10mm2/0.25-6mm2 23-7AWG Käsi-Tööriistade Komplekt


Märksõnad: press tööriist, hsc8, subaru läve, neet käsi-tööriistad, küünte lihvima vahendid, tugev käsi-tööriistad, crimper plier, 3m pistik, kett mutrivõti vahendid, hallituse pisar.

€8.40 €12.00
  • On laos
  • t80455


Kirjeldus:

Valtsimisega vahend ja 1200 isoleeritud juhtmed klemmid toetada väike DIY projekte ja kiire elektriseadmete remont elektrikud, töövõtjate ja ehitajad.Suure Täpsusega Ratchet: reguleerib Automaatselt ise sobiva diameetriga eemaldamine terminalide ratchet isereguleeriv disain parandab täpsust ja usaldusväärsust ajal valtsimisega, et vältida raisata, terminalid.Professionaalne Viimistletud: Ferrule valtsimisega Vahend, PVC-ja ergonoomiline käepide, mis tagab lihtsa operatsiooni ja vastupidav valtsimisega operatsiooni.Vastupidav kevadel disain aitab kasutamise ajal ja lukustusklamber tagab tööriista ohutu ja suletud ladustamiseks.Kui crimper funktsioonid karski pin-koodi, mis hoiab lõuad täpselt joondatud kiire ja täpse eemaldamine ja valtsimisega.Alates hetkest, kui crimper tabab oma käsi, te võite öelda, see on kindel ja usaldusväärne.Lihtne hoida ja kasutada.See komplekt on mitte ainult elu-saver, kuid see on ehitatud viimase.Theassorted pistikud tulevad läbipaistvast plastikust kasti.

Miks valida meid:

1.Traadi Ots Varrukad Valtsimisega Tööriistakomplekt:

Tee kodumasinate logima imelihtne see valtsimisega tööriistakomplekt.

2.Lihtne Korraldada:

Ergonoomiline käepide disain tagab parema haarde tugevus.PVC-kattega käepide käepide tagab tugeva haarde kui valtsimisega.

3.Crimps:

Projekteeritud kevadel abistas ratchet ja hoova mehhanism on lihtne ja mugav tegevus.

4.Kevadel Võimendus:

Käepärane valik klemmid ja pistikud, mis sisaldab crimper ja strippar vahend kiire elektriseadmete remont.

5.Mitu Pistikud

Komplektis kaasas 1200 isoleeritud klemmide ja pistikute kõige sagedamini kasutatavad suurused tavaliselt kasutatakse.Ulatudes mõõdud: 0.25~10mm2& AWG: 23 ~ 10AWG.

Ferrules sisaldab:

200 tükki --- 0.75mm2 --- E7508 --- helehall

200 tükki --- 1.00mm2 --- E1008 --- punane

250 tükki --- 1.50mm2 --- E1508 --- must

250 tükki --- 2.50mm2 --- E2508 --- Sinine

50 tükki --- 4.00mm2 --- E4009 --- hall

25 tükki --- 6.00mm2 --- E10-12 --- kollane

Märkus:

1. Palun lubage 1-3mm vea tõttu käsitsi mõõtmine.palun veenduge, et te ei pahanda, enne kui saate teha pakkumise.

2. Tänu valgustus mõju, ekraani eredust, kontrastsust, jne, võiks olla mõned väikesed erinevused värvitooni pilte ja tegelik kirje!

Tasumine

Mis makseviisid ma saan kasutada ailexpress?Meie app youcan kasutada järgmisi makseviisid Visa, MasterCard, Maestro,American Express, Alipay Banlance, QIWI, Boleto,bancontact, ideaalne, Przelewy24,SMS-Makse Venemaal(MTC, Megafon, Linnulennult, Tele2)Ja Transfield.ee Tasku.Meie Kodulehel(PC)saate järgmisi makseviisid Visa, MasterCard, Maestro, Pangaülekandega, Webmoney,Yandex.Raha, Western Union, QIWI, DOKU, MercadoPago, Bpleto,bancontact, TEF, ideaalne,Giropay, Sofort Pangandus, Carte Bancaire(Carte Sinine), Przelewy24,SMS-Makse Venemaal(MTC, MegaFon, Linnulennult, Tele2) Raha Maksmine(Euroset -, vene-Post) ning Transfield.ee Tasku, Kui te vastate mingit probleemi, kui makse tegemist, palun võtke ühendust Transfield.ee klienditeeninduskeskusega küsida abi

Vedu

Standard Shipping Transfield.ee Standard Shipping:Hinnanguline tarneaeg umbes 20-45 tööpäeva Registreeritud Air Mail:hinnanguline tarneaeg umbes 35-60 tööpäeva Lisa:jälgimise numbri uuendatakse 3-5 või rohkem päeva Express Shipping DHL :Umbes 3-10 tööpäeva E-EMS/EMS:Umbes 3-10 tööpäeva Lisa:jälgimise numbri uuendatakse 5-7 päeva või üle Majanduse Shipping Hiina Post:Umbes 35-60 tööpäeva Lisa:jälgimise teavet ajakohastatakse 5-10 päeva.Märkus:Majanduse shipping viisil ei ole päramootoriga shipping informations

Tagasi

1. Tagasi pakutakse kui laos ei ole kättesaadav 2. Meil on 1 aasta garantii kõikidele toote, kui on mingi probleem tootega, cotnact koos meiega igal ajal.Me aitame teil lahendada seda. 3. Ostja vaja maksta-tagasi saatmine, Palun julgelt contactus, enne kui tahaks seda tagasi.Me pakume täielikku aadressi. 4. Kui soovite toetust, sest toote defekt või mõned muud kvaliteediga seotud probleeme.Palun võtke meiega ühendust 3 päeva jooksul, pärast saad seda. 5. Vähem kui 0,5 protsenti kotid mõnikord võib eksida, aga palun ära muretse see.Kui sa ikka ei saada oma tellimus elemendil on hinnata, palun võtke meiega ühendust.Me vastutab uuesti saata uusi üksusi.


  • komplekti käsi-tööriistad: Presstangid
  • Presstangid: Sest Toru-Terminal
  • Plier Stiil: Euroopa
  • Käepide Stiil: Sirge
  • Mudeli Number: HW117, Tangid
  • Brändi Nimi: LUCHSHIY
  • Käsi-Tööriistade Komplekt: Koos 1200Pcs Traat Terminalid
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Taotlus: Muud, Presstangid
  • Käsi-Tööriistad: Tangid
  • Materjal: chrome vanadium
  • Mini Tangid: Täpsus Tangid
  • Mini Elektri-Tangid: HSC8 6-4 0.25-10mm2 23-7AWG
  • multitool: vahend elektrik
  • valtsimisega vahendid: Vahend, Vasest Torud
  • Omadused: Multifunktsionaalne
  • Tüüp: Muud
  • Tööriistad: Tööriista Komplektid
  • DIY Tarvikud: ELEKTRILINE


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted