Hallituse Silikoon tähtaniisi aniis pipar leht tšilli Silikoon Fondant Hallituse Hot pot Šokolaadi Kaunistamiseks Savi Vaik Hallitusseened


Märksõnad: hiina kuum pott, pliit, kuum pott ahi, vask kuum pott, fnaf nuku, scp mänguasi, fnaf mask, bbq hot pot, kokk pott, korea mänguasi, fnaf.

€7.98 €8.40
  • On laos
  • t7914


Tere tulemast meie poodi esimest.Lahkelt nõustamine: Enne kui sa ostad tooteid, palun kontrollige suurus hoolikalt läbi , võib olla See ei ole nii larage oma pilt ,aitäh.

Hallituse Silikoon tähtaniisi aniis pipar leht tšilli Silikoon Fondant Hallituse Hot pot Šokolaadi Kaunistamiseks Savi Vaik Hallitusseened

Hallituse silikoonmaterjalist toote suurus cm Seebi kaal g Hallituse suurus cm Hallituse värv juhuslik töötemperatuur -40C kuni 220C

Lõpetanud toote suurus: kaheksanurkne: iga läbimõõt on vahemikus 2-3.5 cm, vahel on erinevusi üksikisikute Loorberilehed: pikkused on 3 cm, 3,5 cm, 5 cm, Ühe pipar: pikkus*laius*kõrgus 6*3*2 cm Topelt paprika: iga on umbes 4-6 cm pikkused

1 .Pesta enne esimest kasutust.Palun leotada hallituse lahjendatud puhastus vedelik jaoks 10-30 minutit.Kasutada pehmet käsna või pehme lapiga puhastada.Mitte kasutada kõvu esemeid, et vältida kriimustamist ja kahjustamist hallituse .

2. Kuivas õhus.

3. Täis sulanud seep või šokolaadi sisse hallituse.

4. Ootab jahutus (võite panna see oma külmkapi jaoks kiire jahutamine).

5. Välja võtta toote hallituse.

6. Tavaliselt hallituse töö temperatuur on -40--230 kraadi celsiuse järgi .Liiga kõrge temperatuur või vale, kasutades võimalusi on kahju, hallituse või lühendada hallituse kasutamise ajal.

PRZY Hallitus on on juhtiv firma, mis on spetsialiseerunud pakkudes põhjalik silikoonist vormid ja lahendusi.Me oleme üks väheseid ettevõtteid, mis integreerib oma state-of-state R&D, tootmine ja turustamine.Moodustati aastal 2012, on saanud üks suurimaid silikoonist vormi tootjad Hiinas.Me pidevalt püüdma aidata meie partnerid üle 50 riiki, et jõuda oma loomingulist ja ettevõtte eesmärke, pakkudes terviklahendusi, et seep hallitusseened, küünal hallitusseened, šokolaadi ja küpsetamine hallitusseened tegemisel.

Me peame mitu patentide ning registreeritud kaubamärk PRZY.Meie kunsti osakond ja tootmisliin tehnikud on üle kümne aasta kogemusi, pakkudes kvaliteetseid tooteid klientidele erinevates tööstusharudes, samuti teadmisi asukoha ja kiire prototüüpimine.Pakume kohandatud-hallituse teenust vastavalt klientide ideid või kontseptsioone.

Meie ettevõtte pühendab säästva arengu planeedi.Meie visioon on pakkuda projekte, mis oma olemuselt määratleda, mida tähendab olla jätkusuutliku majandusliku, sotsiaalse ja keskkonnaalase tulemuse.Ja me mõistame, et tõhustada ressursside kasutamine ja vähendades keskkonnamõju olulised aspektid järjest enam jätkusuutlik.Me rakendada põhimõtteid, mis on loominguline, pühendumist, harmoonia süsteemiga toote elutsükli juhtimine, teie rahulolu ja õnn on meie motivatsiooni, et saavutada täiuslik teenused.

Kui teil on küsimusi,palun võtke meiega ühendust.

Pange tähele, Kohaletoimetamine Tingimused teenus.

Shiping

1. Me laev kauba jooksul 3days pärast taotluse saamist oma makse.Kuid, kui teie tellimus on rohkem kui 20pcs iga kirje kohta, palun võtke meiega ühendust, et kinnitada laeva kuupäeva.

2. Tasuta kohaletoimetamine enamiku riikide poolt Singapore Post.Tavaliselt kulub 10-30 päeva.Mõnda erilise riikides, see võtab rohkem.Palun ole kannatlik.

3. Me ei vastuta teie impordi tasud ja maksud.

4. Kui kogu teie tellimuse summa on üle US$200, siis me laeva kauba EMS või DHL, mis on rohkem, kiiremini ja turvalisem, ainult võttes 3-12days.Aga palun võtke meiega ühendust, et kinnitada, kui teie riik saab toimetada.

Tagasi Policy:

1. Palun veenduge, et olete lugenud kogu kirjeldus ja lepivad kokku, et tehing enne ostu

2. Palun kontrollige oma AADRESSI hoolikalt, kui töötlemise järjekorras.

3. Kõik meie kaubad on inspekteeritud ja pakitud heas enne lähetamist.Loodame, et kindel olla, et iga klient on hea shopping experiecne meie poest.

4. Kui te ei ole oma ostuga rahul, siis on võimalik vahetada punkt.Aga palun võtke meiega ühendust, et kinnitada.Toode peaks olema heas seisukorras ja hästi pakitud.Ostja vastutab kogu edasine laevandus tasud.

5. Teie tagasiside on väga oluline, palun jätke head tagasisidet, kui olete rahul meie kaupade ja teenuste.

6. Palun võtke meiega ühendust enne lahkumist mis tahes negatiivset tagasisidet või esitada mis tahes vaidlus kohapeal.Me püüame oma parima, et aidata teil probleemi lahendada.

Klienditeeninduse ja tagasiside:

Kui on probleem teie tellimus, võtke meiega ühendust kõigepealt e-posti teel või TradeManager.Me töötame teiega, et probleem lahendada.

Me püüdleme 5-tähed Tagasisidet.Kui teil on küsimusi või muresid, võtke meiega ühendust ja andke meile teada, mida me saame teha, et muuta oma kogemust paremaks.Klientide rahulolu on meie esimene prioriteet.Me ei jäta positiivset tagasisidet klientidele, kes täita tehing koos meiega.Palun võtke meiega ühendust kui te ei ole 5-tärni rahul meie teenust.


  • Kook Tööriistad Tüüp: Hallitusseened
  • Tüüp: Kook Vahendid
  • Materjal: Silikoon Kummist
  • Seksuaalse Alatooniga: No
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Funktsioon: Öko-Sõbralik
  • Sertifitseerimine: CE / EL, FDA, SGS, CIQ
  • Brändi Nimi: PRZY
  • Rõve Pilt: No


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted