Loovus 150ml KungFu Tee Komplekt Keraamiline Tureen,Hiina Kung Fu Lill Gaiwan Puer Veekeetja,Teekann, kes Armastavad Peab Olema Tee Tassi Gaiwan


Märksõnad: maca, hiina puer tee, jaapani gaiwan komplekt, cubot gepard 2 ekraani, keraamiline kann, tureen, kung fu tee sahtel, puutöö tööriist, kauss tee, tass ja alustass.

€8.89 €10.58
  • On laos
  • t7867


· Omadused:

See on valmistatud Kõrge kvaliteediga Keraamika.Ohutu ja keskkonnasõbralik, anti-põletushaavu, soojuse-vastupidavad ja mugav hoida.See on mugav, tee set reisi ja lihtne kasutada.

Gaiwan saab kasutada ka kaunistused, et kaunistada monotoonsus elu.,See võib suurendada ilu kodu ja parandada elukvaliteeti.

See Gaiwan näeb hea välja ja oma tuju on ilus ka.

· Parameeter:

Tüüp: Tureen

Materjal: Keraamika

Suurus:10.6 x 8.4 cm

Võimsus≈150ML

· Pakkimine Hulka Kuuluvad:

1 x Tureen

Märkused:

1. Palun lubatud 1-5mm erinevuste tõttu manual mõõtmise, täname oma arusaamist!

2. Erinevuse tõttu erinevate monitorid, palun aru, et pilt ei kajasta tegelikku värvi kirje.

Kui tellida, siis palun valida tarneviisi ja maksta selleks, sealhulgas laevanduse tasu.Me willsend üksused nii kiiresti kui võimalik, kui teie makse on lõpetatud.

Me ei garanteeri kohaletoimetamist kõik rahvusvaheliste vedude erinevuste tõttu tolli kliiringu korda igas riigis eraldi, mis võib mõjutada, kui kiiresti teie toode on kontrollitud.

Palun pange tähele, et ostjad on vastutav kõigi täiendavate tolli teenustasud, vahendustasud, maksud ja tollimaksud impordile ühendusse teie riigis.Need täiendavad tasud võivad olla kogutud üleandmise ajal.Me ei hüvita laevandus tasu keelduda saadetiste.

Laevanduse kulud ei sisalda impordimaksud, ja ostjad vastutavad tolli.

1. Teeme oma parima, et pakkuda meie klientidele parimat, et saame.Teil on 7 päeva meiega ühendust ja 30 päeva tagasi alates saanud.Kui element on teie käsutuses enam kui 7 päeva, siis peetakse kasutada ja ME EI ISSUEA TAGASTAMISE VÕI ASENDAMISE teile.EI ole ERANDEID!

2.ostja peaks veenduge, et esemed tagastatakse, on nende originaal tingimused, punktid on vigastatud või kadunud, kui nad on tagasi,ostja vastutab selliste kahjustatud või kahju,ja me ei anna ostja täies ulatuses tagasi.Ostja peaks püüdma esitada kahjunõude koos logistika ettevõte katta kulud kahju või kadu.Ostja vastutab shipping tasu tu tagastab kirjed.

3. Kõik tagastatud tooted PEAVAD OLEMA originaalpakendis ja sa PEAD ANDMA usa shipping jälgimise numbri konkreetset põhjust tagasi, ja teie tellimus ID.

4. Me toetuse OMA TÄIELIKU VÕITNUD PAKKUMISE SUMMA saamisel punkt selle algne seisukorras ja pakendamise kõik osad ja tarvikud kaasas, PÄRAST NII Ostja kui ka Müüja tehing tühistada alates Transfield.ee.VÕI võite valida, kas vahetada.


  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Tehnika: Pigmenteerunud
  • Materjal: Keraamika
  • Keraamilised Tüüp: Portselan


Khadijahshabazz32
2021-03-18
5/5
все просто супер, беру вторрй раз - очень нравится!!!

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted