Katuseraam Jaoks Mercedes-Benz B-Klassi W246 B180 B200 2011-2019 Pakiraamid Vedaja Baarid top Baar Raudtee Kastid Kõrge Kvaliteediga Alumiiniumist


Märksõnad: rhino katuseraam korvi, logo mercedes b200, b-klassi w246, terasest katuse-rack mount, universaalne ratas katuseraam, kalad süst, katuse rööpad koleos, alumiiniumi puhul, baaris kokteil, katuseraam auto mercedes.

€80.63 €94.86
  • On laos
  • t78388


1.Enne pakkumist, Palun loe see loetelu hoolikalt ja küsida kõiki oma küsimusi, See on meie rõõm, et vastata kõigile teie küsimustele, aga palun võta hetk, et kõigepealt lugege kogu teave siin, kus oma kõige esitatud küsimuste vastused.

2.Kui ei ole, siis võite meiega ühendust kaubandus-ettevõtja või e-posti teel või Facebook, me vastame teie küsimustele jooksul 1-24 tundi.

Materjal : Kõrge Kvaliteet Täiesti Uus Alumiinium

Suurus : Läbi Hallituse Toota.OEM Style.Suurus ja Vahe Sobi.Hea Kvaliteet.Garantii 100% toote suurus sobib paigaldamiseks.

Toote Kogus: 1 Komplekt ( 2 RootRoof Hammas+Paigaldus Tarvikud ) ... (Toote vaja liitmikud paigaldatud, me olema varustatud täieliku tarvikud jooksul paki kohaletoimetamine ).

Katuseraam Värv :Hõbedane

Toote Kaal : Umbes 4.5 KG .

Täiesti Uus Alumiinium Sulamist Materjali gurantees suurepärase anti - soojust , anti-acid,anti-sool,anti-korrosiooni,pikendada eluiga veelgi.

Juba võitnud autentimine patendi innovatsiooni disaini katuseraamid .

Kaup oli valmistatud vastavalt ISO9001 & TS16949 suur tehas, range juhtimise süsteem tagab stabiilse kvaliteedi.

Sertifikaat läbinud:ISO9001&TS16949

Päritolu:Guangzhou,Hiina.

Meie Tooted On Kõrgeima Kvaliteediga Standarditele, Tootmise ja Töötlemise , Meie Tooted on Meie Riigis Ainult Anda Müük 4S Kauplus , Me Don\ \ 't Soovite Halvem Toote Kvaliteet, Madal Hind, et Saada Rohkem Aales Maht,Me Ainult Saavutada Kõrgeima Kvaliteediga Tooteid.

Kaup On Väga Lihtne Paigaldada, paigaldatud kruvid.Toode on varustatud paigaldus tarvikud!Väga kindel ja turvaline!

- Umbes Tolli --------------------------------------------------------------------

Enamikul juhtudel ostja ei pea tasuma tolli.Me kinnitame see nagu kingitus, ja väiksem väärtus, et vältida maksu.Kuid mõnikord mõnes riigis, tolliametnik võib olla range.me ei ole vastutav mis tahes tolli tasu, Palun tutvu tollipoliitika juures oma koht, nagu Brasiilia,Poola,itaalia.

Kui teil on vaja kuulutada reaalne väärtus parcle, palun öelge meile, et selleks, sõnum,e-posti või trademanager.

----Maksete kohta -------------------------------------------------------------------- 1) Me võtame Alipay, West Union, LS.Kõik suuremad krediitkaardid kaudu turvaline makse protsessor, TINGDEPOSIIDILEPING. 2) Tasumine peab toimuma 3 päeva jooksul tellimuse. 3) Kui te ei saa kassasse kohe pärast enampakkumise sulgege, palun oodake paar minutit ja proovige uuesti Maksed tuleb sooritada 3 päeva jooksul. ----Saadetise kohta -------------------------------------------------------------------

1. Worldwide shipping.Worldwide shipping, mille EMS,E-EMS,DHL,FedEx, Hiina posti, ja jne.( Välja arvatud mõned riigid ja APO/FPO ) .

2.Tellimused töödeldud õigeaegne pärast makse kinnitamist.pakk saadetakse piires 1-3 tööpäeva jooksul.

3. Enne makse, kontrollige palun oma postiaadress ja muud nõue punkt.Me ainult laeva kinnitas, et aadressid.Oma tellimuse aadress PEAB sobima teie Merevedude aadress.Kui Tellimuse Aadress / Tel / Postiindeks / Adressaat Iga üks viga,Pakett ei suuda olla sai.Me ei vastuta, Aitäh !

4. Teenuse Transiidi ajal on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi tähtaegu võib varieeruda, eriti pühade ajal.Tarneajast, me ei suuda kontrollida suurepäraselt, aitab teil jälgida seda seni, kuni te saada ja pakkuda teile jälgimise numbri.Kui pakk ei ole saabunud jooksul oodata aega, võtke meiega ühendust ja me anname teile veendunud vastus.Meie eesmärk on kliendi rahulolu!

5. Umbes kohaletoimetamise viis ja hind, palun vaadake võimalus valida tarneviisi !

---- Return&toetuse -------------------------------------------------------------------- 1. Teil on 7 päeva meiega ühendust ja 30 päeva tagasi alates kuupäevast, mil see saadi.Kui see punkt on teie käsutuses enam kui 7 päeva, siis loetakse seda kasutada ja Me ei saa anda teile tagastamist või asendamist.Ei ole erandeid!Laevanduse kulud kannab nii müüja kui ka ostja poole.

2. Kõik tagastatud tooted peavad olema originaalpakendis ja sa pead andma usa shipping tracking number, konkreetset põhjust tagasi, ja oma po#.

3. Kui kaup kadunud või rikutud saadetisega viisil, me tagastame raha teile, või saadan teile uuesti.

4. Me toetuse oma täieliku võitnud pakkumise summa saamisel punkt selle algne seisukorras ja pakendamise kõik osad ja tarvikud kaasas, Pärast nii Ostja kui ka Müüja tehing tühistada alates Transfield.ee.või võite valida, kas vahetada.

5. Me kandma kõik laevaliini kulud, kui toode(t) on (on) ei reklaamitud.Palun ärge avage vaidluse või jäta negatiivset tagasisidet ilma räägi meile, me vastame ja lahendada probleemi, te olete nii kiiresti kui võimalik, hoides suhtlemine on teretulnud.


  • Minimaalne Kaal Soovitus: 50kg
  • Kirje Pikkus: 0inch
  • Maksimaalne Kaal Soovitus: 100kg
  • Päritolu: Guangzhou, Hiina
  • Erilised Omadused: Veavad pagasi / Uuendada autod ja ilusad
  • Materjali Tüüp: Kõrge Kvaliteediga, Täiesti Uus Alumiinium
  • Toote Kõrgus: 0cm
  • Brändi Nimi: LVZHIQI
  • Toote Laius: 0cm
  • Toote Kaal: 4kg
  • Toote Tüüp: Katuseraamid & Kastid
  • suurus: Through The Mould Produce. Product Size and Gap Fit for installation.


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted