Punane Vein Korgitser Kodus Veini Kruvikeeraja Veini Multi-Funktsioon (Sobiks) Veini Pudeli Avaja Vajutage Tüüp


Märksõnad: kork leht, bulletin board kork, kork pilt, kork raam, korgist ehteid, kork kaart, korgitser veini, korgitser professional, avatud veini, kork-laud.

€7.44 €12.61
  • On laos
  • t75837


tere tulemast meie poodi astudes poest, võite saada kupongid, loodan, et saate ära võtta oma lemmik tooteid, ma soovin teile head uudised.

Märkused : Kallid sõbrad, tänu hiljutisele epideemia, seal on liiga palju massiividest postkontorid erinevates riikides.Pärast paketi veetakse tavaliselt, logistika teave ei pruugi olla leida lühikese aja jooksul.Palun ole kindel, et pakend on võimalik transportida tavaliselt, kuid logistika teave ei pruugi olla kursis aega.Erilisi perioode, seal võib erilistel asjaoludel.Täname oma arusaamist.Järgnev on toote info:

Täpsustus: Materjal: tsingi sulam, Värv: punane, sinine, must kogus: 1 List: 1* avaja (1* korgiga, 1* veini pourer, 1* paberi lõikur) Funktsioon toob esile: 1. Unikaalne tsingi sulam poleeritud kroom viimistlus ja punase koorega muuta see ideaalne veeta romantiline õhtu või lõõgastav jooke igal restoran, baar või perega.See on lihtsalt avaja, sümbol mood ja kunst. 2. Tsingi sulamid, mis on valmistatud kvaliteetsest, vastupidav, keskkonnasõbralik ja toidu-ohutuid materjale, mida saab rahuldada inimeste üha tervishoiu standardid ja tagada võrratu asendamist. 3. 3 sekundi jooksul pärast kiire avamine, väike energia hulk tekitatud push rod loob suure jõuga tõmmata kork välja.Lihtsalt avage mis tahes suurusega pudel.Umbes tagasiside: Me säilitada kõrge standard of excellence 5 tähte ja püüame 100% kliendi rahulolu!Positiivne tagasiside on meile väga oluline.Me palume teil meiega ühendust võtta kohe, enne kui nad annavad meile neutraalne või negatiivne tagasiside.Nii et me saame lahendada teie probleemi rahuldavalt.


  • Konserviavajad Tüüp: Punane Vein
  • Tüüp: Konserviavajad
  • Metalli Tüüp: Tsingi Sulam
  • Funktsioon: Öko-Sõbralik
  • Mudeli Number: JJ2025257


Sandrochichi
2021-01-27
5/5
Very OK .^^

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted