Nutitelefoni 9H Karastatud Klaas ZTE Blade A3 2020 5.45" KLAAS Kaitsva Kile ZTE Blade A3 2020 Screen Protector kate


Märksõnad: cases zte blade a5, zte blade guard a6, 3 zte blade a6, jälgida zte blade a3, zte blade touch a3, zte blade a6 funda, zte blade a6 protective, zte blade a3 sensor, prindi zte blade a6, sim zte blade a6.

€1.24 €1.84
  • On laos
  • t74847


1. Kui teil on mingeid probleeme, siis palun võtke meiega ühendust.Me lahendame selle ka teile.Ärge avage vaidluste juhuslikult. 2. Palun täitke õige ja täidetud kontaktandmed, kui paned järjekorras.Ei Muutmine pärast maksad järjekorras. 3. "Hiina Post Tavaline Väike Pakett Pluss"," Cainiao Super Majandusele, " ei ole jälgimine, kui pakett jättes Hiina.Kuid nad salvestada oma raha, teiselt poolt, kui soovite jälgida seda kogu kursuse, siis palun valida "Hiina Posti Tähitud Air Mail" , "Transfield.ee Standard Shipping" või "Transfield.ee Saver Laevandus" , Palun Mõista, Tänu~ 4. Venemaa sõber, Palun täitke saaja täielik nimi teie, et kuna uus poliitika venemaa Tolli, muidu ilmselt ei oleks võimalik saada oma paki lõpuks, Tänu!

Nutitelefoni 9H Karastatud Klaas ZTE Blade A3 2020 5.45" KLAAS Kaitsva Kile ZTE Blade A3 2020 Screen Protector kaas

Toote kirjeldus:

1. Enne shipping meil on katse teha kindel, et saate kasutada karastatud klaasi serva karastatud klaas on väiksem kui telefon, kuid see ei mõjuta kasutamist.

2. Kui temered klaas tulla katki, siis palun võtke meiega ühendust e-posti, me pahaks uue teile varsti.

Kirjeldus

1. Ultra-õhuke ja suurepärane paindlikkus.Ekraan on paks.Sa ei pea muretsema, kas refleksid telefon oleks aeglustada pärast kleepimist film üldse.

2. Kõrge karedus.See karastatud klaas ekraani kile on kõrge karedus, nii et seda saab vältida ise on kriimustatud või purunenud tükkideks tõhusalt ja pidevalt.Kui katki, karastatud klaas murdub väikesteks tükkideks, mis ei ole terav, mistõttu on ohutum kasutajad.

3. High definition.Film on kõrge valguse läbilaskvusega.Kõrge valguse läbilaskvusega ja vähese valguse peegeldus, film võib anda teile kõrglahutusega ekraan lihtsalt nagu tavaliselt.

4. Funktsionaalne.Ekraan kaitsja mahub telefon hästi ja teha suur erinevus kaitse oma telefoni kriimustuste, sõrmejälgede, vee -, õli -, tolmu -, löögi -, tõsta ja nii edasi.Kui värviti vee -, pinnase -, muda -, õli-või muud manused, see saab puhastada ilma jõupingutusi.

5. Sile pind.Isegi pool ekraani kile tunneb sujuvalt.

6. Mugav kasutada.See on suurepärane haardumine.Kleebi film, ainuke asi, mida vaja teha on puhastada ekraani põhjalikult.

7. Vastupidav.Hea jõudluse ja kõrge kvaliteediga, see võib töötada pikka aega.

Installijuhised

1. Palun kasutage alkoholi tampooni ja microfiber kangas puhastamiseks, LCD ekraan enne paigaldust.

2. Eemaldage kaitsev kiht maha kleepuvat poolt.

3. Hoolikalt asetage klaasist ekraaniga.

4. Vajutage keskel klaas siis liim osa levib üle kõik osad sujuvalt.

Ettevaatust

1. Kui see on klaasist toote, palun pidage meeles, et servad klaasi on kõige haavatavamad piirkonnad.

2. Kui eemaldamist uuesti kasutada, liimi omadused võivad kanda maha määral, kui ekraani kaitsekile, ei ole kinni seade.Ei ole soovitatav esile kutsuda klaasi kaitsja, kui see on rakendatud.

3. Kasutada liigset jõudu, kes paigaldamist või eemaldamist ekraan kaitsja võib kahjustada toodet.

Pakett Sisaldab: 1.Karastatud Klaas, Kile Ekraani Kaitsekile Ees. 2.2 tk Lapiga.(niisked salvrätikud + kuivad salvrätikud)


  • ransparence: 99% Selge, Ekraani kaitsekile
  • Telefoni Suurus: nagu telefoni
  • Tüüp: Esi-Film
  • Brändi Nimi: Kkwxhl
  • Ühilduva Telefoni Brändi: ZTE
  • Edge-to-edge Leviala: No
  • Materjal: Karastatud Klaas
  • Funktsioon: Plahvatus-tõend, Anti Purunema


Perreault11
2021-04-15
5/5
good product

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted