Vaarika Pi 3 MB-102 830 Punkti Breadboard + Power Moodul + 65pcs Jumper Wire Kaabel Vaarika Pi Pi Oranž


Märksõnad: oranž pi nas komplekt, raspyberry pi 4, oranž pi 4 kit, oranž pi 3 mälu, oranž pi pluss, galaxy j3 emaplaadi, iphone 128gb emaplaadi, banaan pi null, camara oranž pi 3, arm juhatus.

€5.71 €6.34
  • On laos
  • t7373


Vaarika Pi Breadboard MB-102 830Points Leib Juhatuse + Power Moodul + 65pcs Jumper Wire Kaabel sobib Oranž Pi-1. M B-102 830 Punkti Breadboard 2 Positiivset & Negatiivseid elektriliinide mõlemas otsas. 2. Toide: 5V-12V 3. 6 5 tk Hüpata juhtmed.Nr Jootmine. 100% Plug & Play. 4. B readboard on kahepoolne teip Alt.Võib olla fikseeritud tasasel pinnal. 1 x MB-102 Breadboard 1 x Power Moodul 65 x Jumper Juhtmed

Me võtame Tingdeposiidileping .Sa võid kasutada Visa ja Mastercard,T/T,Western Union,Moneybookers kaudu Ecrow

1. Tellimused töödeldud õigeaegne pärast makse kinnitamist. 2. Me ainult laeva kinnitas, et aadressid.Oma tellimuse aadress PEAB sobima teie Merevedude aadress. 3. TEENUSE TRANSIIDI AJAL on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi tähtaegu võib varieeruda, eriti pühade ajal. 4. Kui te ei ole saanud oma saadetise jooksul hinnanguliselt päeva jooksul peale makset, siis palun võtke meiega ühendust.Me jälgida saadetise ja saan tagasi teile võimalikult kiiresti vastuse.Meie eesmärk on kliendi rahulolu!

1. Teil on 7 päeva meiega ühendust ja 30 päeva tagasi alates kuupäevast, mil see saadi. 2. Kõik tagastatud tooted PEAVAD OLEMA originaalpakendis ja sa pead andma usa shipping tracking number, konkreetsed tagastamise põhjuse. 3. Me toetuse oma täieliku wining pakkumise summa saamisel punkt selle algne seisukorras ja pakendamise kõik osad ja tarvikud kaasas, pärast nii Ostja kui ka Müüja tehing tühistada alates Transfield.ee.VÕI võite valida, kas vahetada. 4. Me kandma kõik laevaliini kulud, kui toode(t) on (on) ei reklaamitud.

Palun ärge avage vaidluste ja jäta ühtegi halba tagasisidet, kui sul on mõni küsimus, mis on tootega, siis Palun võtke meiega ühendust, me anname teile rahuldavat vastust ! ! !


  • Tüüp: MB-102 830 Breadboard
  • Lisaseadme Tüüp: Pikendamine Juhatuse
  • Kooskõlas: Vaarika Pi / Oranž Pi
  • Brändi Nimi: SHCHV
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Jumper Kogus: 65pcs/palju


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted