Luya 16-värvi multi-segment kalapüügi peibutis Luya plastikust kalapüügi peibutis raske sööt keeruline kala suu 135mm 19g


Märksõnad: lrf, crankbait kalad, kala konksu, popper, swimbait, vänt meelitada, meelitada minnow, söödaks meelitada, Crankbait, kala sööt.

€2.83 €4.63
  • On laos
  • t73523


135mm classic multi-punkti meelitada kalapüügi peibutis 19g meelitada plastikust kalapüügi peibutis raske meelitada cocked suu

Värv: 16 värvid

Pikkus: 135mm

Kaal: 19g

Konksu suurus: 6#

1. Seal on raskuskese üleandmise terasest kuul kehas, mis võib liikuda saba kui viskamine suurendada viskamine kauguse.Poos õhus on stabiilne ja sujuv, ei ole lihtne ümber pöörata ja on hea viskamine.Et

2. See võib kajastada välised valgust üldse nurgad, ja tagajärjeks on kerge meelitada kala, mis sobib erinevad vee tingimused.

Et

3. Seal on mitu väikest teras pallid keha, mis teeb heli, kui lohistades, mis on tihedalt meelitab kala tähelepanu.

4. See on valmistatud ABS plastikust materjalist, vastupidav ja tugev, vastupidav alla ja koputab.Teras pallid, mida kasutatakse sees on testitud täppisriistade, et tagada ujumine stiili iga sööt.

Operatsiooni meetod:

Kala väike, paindlikkus, või varjatud, ümber takistuste, tegutsevad vee sügavus on 30-50cm.Sel ajal, väikesed operatsioonid on väga atraktiivne.On kaks meetodit kasutada.Üks on sööt meetod: tõmba tamiil raske teha meelitada sööt hõljub üles pärast sukeldumist ja kasutab meelitada liikumise pinnalt põhja ning segatud vee lained, et meelitada kala tähelepanu.Teine on vibreeriv rod: kergelt vibreeriv, et õngeritv korrapäratult, ja aeg-ajalt, sõidu Luya ujuda vees.

Sööt-joonistamise meetodit: Võrrelda sööt-joonistus meetod, varras -, joonistus meetod sööt-joonistus meetod on suurem valik, tugevam jõud, suurem liigub kaugus ja kiirem liikumiskiirus, nii et sa peaksid õigesti aru tugevus.Ära anna kala, võimalus hingata ja neid konditsioneeritud hammustada sööt kohe, mis on väga ahvatlev.

Tuleb märkida, et äge sööt sööt saab maksimeerida Luya on ujumine stiili, isegi kala peidus vete 3-3.5 meetrit tihedalt kaetud veega või rock juured on meelitatakse ja hammustatud.


  • Kategooria: MEELITADA
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Kogus: 1
  • Positsioon: Ookeani Kalapüügi Paat, Ocean Beach Kalapüük, JÄRV, Jõgi, Veehoidla Tiik, oja
  • Mudeli Number: 92
  • Tüüp: Kunstlik Sööt


Alixan001
2021-05-17
5/5
Very good, I am quite satisfied with the product
Jlshuman3
2021-05-17
5/5
Very good, I am quite satisfied with the product

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted