Mootorratta Ratta Broneeritud Protector Wrapid Veljed Naha Sisekujundus Hõlmab Toru Jaoks Krossi Jalgratas Bike Lahe Tarvikud Dropshipping


Märksõnad: sest motokross, jalgratta rääkis kaas, udara mootorratta kodarad, chrome ' i, mees mootorratta protector, 18 mootorratta rehv, honda täna, fox motokross, 18 mootorratta rim, Jalgratta Velje Protector.

€1.43 €2.35
  • On laos
  • t7145


68622 Kuum!Kuum!Kuum!

70729 Omadused: 1.Kerge ja vastupidav: romaan, kõrge kvaliteediga, väiksus, kerge kaal ja pikk kasutusiga. 2.Mugavam: lihtne kasutada, vastupidav ja ohutu.Lihtne paigaldada ja vabastamist, see saab paigaldatud, paar sekundit enne kui kavatseb sõita. 3.Ohutus: Isegi off-road kasutada, see saab kindlalt lukustunud.Vastupidav ja veekindel, põrutuskindel.Kirjeldus: 1.See aitab muuta see nähtavaks teedel. 2.See on ideaalne lahendus, sest öö ohutuse sõites.Värv:sky blue, valge, hele sinine, hele kollane, lilla, oranž, kollane, roheline, roosa, punane, must, tume sinine, punane Materjal:plastik Pakendis on Lisatud: 36 x Mootorratta Ratta Muutmine Kodarad Varruka Toru või 1 * Jalgratta rääkis kerge Märkused: 1. Erinevuse tõttu erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.Tagame, et stiil on sama, nagu on näidatud pilte. 2. Palun lubage kerge mõõde erinevus on tingitud erinevatest käsitsi mõõtmine.


  • Päritolu: CN(Päritolu)


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted