WiFi RF433 Smart Surunupp-Lüliti,RF433 Seina Saatja,2/3 viis,Traadita RAKENDUSTE Kontroll-lamp Lüliti Töötab Alexa Googlehome


Märksõnad: ümmarguse lüliti, lülita wifi, akustiline lüliti, 433mhz koduautomaatika, rf433 kardin seina lüliti, samsung smart nuppu, tööstus traadita surunupp-lüliti, traadita surunupp-lüliti diy, baseus smart nuppu, loratap.

€7.07 €11.60
  • On laos
  • t7071


Märkus: 2/3, kuidas WiFi &RF433 Smart Lüliti peab olema seatud APP läbi WiFi.Kui WiFi kodus on ebastabiilne ja sa tahad 2/3way funktsioon, ma soovitan teil osta vice switch ja WiFi&RF433 lüliti koos.Või saab osta ZigBee vahetada, et saavutada 2/3, kuidas pärast loomist, mille värav.Peamised Tunnused: 1.Smart App Kaugjuhtimispult:Mugavalt kontrollida oma tuled ja taustavalgus näitaja Tuya App ükskõik, kus sa oled.(Ühildub Android&iOS.)Samuti võite hõlpsasti jagada seda oma pere, et kontrollida oma tuled koos Tuya Avaldaja. 2.Hands-Free hääljuhtimise:ühildub Amazon Alexa ja Google ' i Kodu on lihtne hääljuhtimine, kui teie käed ei ole tasuta,pakkudes oma nutikas elu palju rohkem mugavust. 3.2/3 viisil:Pöörmete kontroll-lampide erinev seisukoht. 4.Kohandada Oma Scence:Üks võti kontrollib multi-lülitid.Näiteks määrata oma kodu automaatselt välja lülitada lülitub, kui kodust lahkuda.Säästa aega. 5.Taimeri Seadistamine:Võtta täielik kontroll oma Kodu ja Büroo tuled intelligentselt taimeri funktsioon teie App. 6.RF433 Kaugjuhtimispult:kergesti kontrollitav RF433 töötleja.Pead ostma puldi eraldi. (Märkus: Toetada standard code 1527/2262) 7.WiFi&RF433 lüliti (a pealüliti )omab kõik wifi nutikaid funktsioone ja seina saatja on vice lüliti, mis peaks olema seotud, et pealüliti sisse ja välja lülitada oma tuled nagu vice lüliti teine lihtne viis,kuid see ei oma mingit wifi smart funktsioone,ja ei saa kasutada kontrolli oma tuled üksi.Vice lüliti omab RF433 remote kontrolli funktsioon.Nii et isegi kui seal POLE WiFi, 2 way funktsiooni saab veel aru, vahel pealüliti ja vice lüliti. (Märkus: Toetada standard code 1527) Spetsifikaadid ( WiFi&RF433 Surunupp-Lüliti) :

a.Mudel: WiFi&RF433 vajutage ümberlülitamise Nuppu b.Pinge:100-240V c.Wireless Standard:WiFi 2.4 GHz d.Töökeskkond: -30~70 celsiuse järgi, vähem kui 95% RH-e.Materjal: Karastatud kristallklaasist f.Aluse Materjal:Plastik g.Mehaaniline Eluiga:100,000 Korda Operatsiooni Pakendi Sisu ( WiFi&RF433 Surunupp-Lüliti) : a.Switch(1Pack) b.2*Kruvid c.Lühike paigaldusjuhend Tehnilised Andmed Seina Saatja: aOperating Sagedus: 433MHz.b.Aku Mudel: CR2032 Patarei (Pakett Ei sisalda Akut) .c.Kodeerimine Spetsifikatsioon: 1527. d.Kaugus: Siseruumides (20 M/65 Feets) , Väljas (80 Meetrit/262 Feets).Märkus: töökaugus on ka lühendatud vastavalt olukorra keerukust.Kui keskkond on keeruline, palun võtke ühendust klienditeenindusega.Tähelepanu: a.See nutikas lüliti eeldab, neutraalne traat oma lüliti kastid tööta korralikult.b.Enne ostmist palun veenduge, et teie lahtrisse saate installida lüliti.c.Seade toetab ainult 2.4 G võrgu.Palun ärge ühendage 5G võrgu või hübriid võrgu.d.Kaugjuhtimispulti tuleb ka eraldi osta, kui teil on vaja.e.

Erinevad monitorid saavad näidata eri värvi mõju, toode on teema, et tegelik toode on saanud.f.Funktsiooni kuva kirjeldus on üksnes võrdluseks, palun kasutada ja reguleerida vastavalt tegelikule olukorrale.Avaldaja võib ajakohastada, ekraani mõju on erinev.Vastus: a.kui teil on küsimusi, palun võtke meiega ühendust, me oleme teile abiks varem.Sest seal on aja erinevus, palun ole kannatlik, aitäh.b.Kui olete rahul meie toodete ja teenuste kohta, palun andke meile kõik viie tärni hindamine, mis on meile väga oluline.Aitäh.

WiFi&RF433 vajutage ümberlülitamise Nuppu Kasutada seda start smart elu

Aruka Elu Tuya puldiga kaugjuhtida teie lülitid, kus sa oled, isegi kui sa oled väljaspool.Traadita RF433 Kaugjuhtimispult Traadita kaugjuhtimispult on mugavam otsene kaugjuhtimise lülitid.Hands-free hääljuhtimise Vabad käed kaudu lihtne hääljuhtimine koos Alexa ja Google ' i Assistent.Näiteks Alexa välja lülitada magamistuba. 2/3 viis lülitab 2/3 viis lülitid on eriti sobivad kontrollimise valgustus ning trepikoja üles ja trepist alla.2/3 viis lülitid saab kontrollida sama valgust läbi wifi erinevates asendites.

Allpool pilt on 3way settiing näiteks.Kohandada Oma Scence Üks võti kontrollib multi-lülitid.Näiteks määrata oma kodu automaatselt välja lülitada lülitub, kui kodust lahkuda.Säästa aega.Taimeri Funktsioon Ajastuse seadistamine ja taimeri valikud.NR WiFi, 2 way funktsiooni saab veel aru, vahel pealüliti ja vice lüliti.

Wifi+RF433 smart switch(a pealüliti) omab kõik wifi smart funktsioone.Seina Transmiter Lüliti(vice lüliti) peaks olema seotud, et pealüliti sisse ja välja lülitada oma tuled nagu vice lüliti teine lihtne viis,kuid see ei oma mingit wifi smart funktsioone,ja ei saa kasutada kontrolli oma tuled üksi.See omab RF433 remote kontrolli funktsioon.Nii et isegi kui seal POLE WiFi, 2 way funktsiooni saab veel aru, vahel pealüliti ja vice lüliti.


  • Toote Tüüp: Lülitid
  • Materjal: Plast
  • Töökeskkond: -30~70 celsiuse järgi, vähem kui 95% RH
  • Garantii: 1 Aasta
  • Omadused: 1 2 3 gang
  • On Nutikas Seade: Jah
  • Sertifitseerimine: CE, CQC
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • WiFi&RF433 Lüliti Pinge: 100-240V
  • WiFi&RF433 Lüliti Funktsioon: WiFi RF433 Seina Kerge vajutada Nuppu Smart Switch
  • Lüliti Tüüp: Surunupp-Lüliti, Touch On/Off Lüliti
  • Mehaaniline Elu: 100, 000 Korda Operatsiooni
  • Praegune: 10A
  • Traadita standard: WiFi 2.4 GHz


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted