Jabra Elite Aktiivne 75t Kõrvaklapid - Juhtmeta Laadimine on Lubatud - Aktiivne Müra Tühistamine Sport Kõrvaklapid


Märksõnad: blitzwolf bw, aku jabra pro, jabra rääkida osta 45, peakomplekt jabra, jabra bluetooth headset, bluetooth jabra, mens bluetooth kõrvaklapid, j18 tws, jabra, jabra rääkida.

€29.43
  • On laos
  • t69770


Jabra Elite 75T Earbuds Bluetooth-peakomplekti Omadused, mis soodustavad aktiivset elustiili, ilma et ohverdada mugavust kasutajatele, mis võimaldab teil lihtsalt nautida oma lemmik muusika ja kuulata vaieldamatult sissetulevatele kõnedele vastata telefonidele Jabra kõrvaklapid, kõrvaklappide, mis võimaldab lubada mudelid mudelid uutega, mis on lisatud.Toetab viimaseid ühenduvus tehnoloogiad, Jabra Elite 75t earbuds kõrvast liikumise ajal läbi kummitavad ja uuenduslik disain Bluetooth-peakomplekti, tegevuse laadi, mis tegelevad või koolituses regulaarselt äratab tähelepanu muusikasõpradele.Juhtmeta kõrvaklapid ja täielik kanali struktuuri vormis lühike, pärast laadimist pikk hengästynyt muusika kuulamine ja rääkimine pakub. Suurendada oma tehnilisi oskusi koos mitme mikrofonid koos Jabra Elite 75t earbuds ja Bluetooth-peakomplekt on custom disain hindade osas, mis näitab vastupidavus vee ja tolmu leiab oma koha keskel segment.Jabra Elite 75T väga eriline, kordumatu muusika kogemus läbinud testimise, mis annab ekstra mugavust kasutamise ajal ja vähendada võimalusi kukkumise kõrvad ergonoomiliselt kujundatud tooteid, kasutage neid, kui soovite, et päeva jooksul Võib soovi, jõusaal ja ühistranspordi Jabra-ear kõrvaklapid saab kasu.

6 mm draiverid, mis võivad pärineda keskkonda häirivat heli suurepärane neli mikrofoni koos noise filter muusika kuulamise ajal parimal viisil ja võimaldab teil jätkata telefoni intervjuu käigus ja toode, mida saab nautida mürarohkes keskkonnas või ajal tuuline ilm.

Paljud kasutajad on Bluetooth-toega kõrvaklappide ja rebend, mis sai üks ühine kaebuste seisavad ühendus vead, nt osakonna või listening sessions 5.0 Bluetooth ühendusega probleeme ennetada mudel nii arvuti ja saab siduda oma telefonile.

Kaasaegse tehnoloogia oli tegelikult toodetud üsna energiat, sest isegi proovida toode, see tasu ainult 15 minutit ja tund 28 tundi muusika kuulamist karp ja kõrvaklapid on täielikult laetud ja laadija tasku, ja rääkides kogemusi saad.

Kui te kavatsete hoida oma nautimine muusika treeningu ajal või vihmane ilm, vett ja tolmu hülgav koos IP55 sertifitseerimine, tõestada, et toode, mida saate valida Jabra Elite 75T isegi ebasoodsad ilmastikutingimused, mis siis tekib päeva jooksul-saate nautida muusikat koos Bluetooth-peakomplekt kõrva mudelid.

HearThrough tehnoloogia, tänu helid, mis toimub sinu ümber, sõltuvalt sellest, kuidas soovite, et toode, mis võimaldab teil kuulata

Google Nüüd, Siri, ja Alexa, nagu personaalsed digitaalmärkmikud saad lihtne juurdepääs teabele, mida otsite kasutades.


  • Stiil: Kõrvaklappide
  • Sertifitseerimine: CE, TÄPP, EAC, EPA, FCC, FDA, GMP, ROHS, TGA, UL, KC, PSE, Elektri-ja ELEKTROONIKASEADMETE jäätmete, Puudub, BQB, CB
  • Päritolu: SM(Päritolu)


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted