15tk Cute Cartoon Auto Prügikast Kotid isekleepuvad Kaasaskantav Rippuvad prügikotid Ühekordselt Puhastus Kotid Majapidamises Puhastus Vahend


Märksõnad: laadija qi juhtmevaba, bin prügikast, ühekordselt prügikast kotid, andur prügikasti, suur prügikast kotid, wastebasket, tugev prügikast kotid, laadija qi, prügikotid auto ühekordselt, auto prügikotid kasutatav liim.

€3.18 €4.89
  • On laos
  • t68550


15tk Cute Cartoon Auto Prügikast Kotid isekleepuvad Kaasaskantav Rippuvad prügikotid Ühekordselt Puhastus Kotid Majapidamises Puhastus Vahend

Omadused:

1.MUGAV LIIM KOTID.Võrreldes prügikastid, see võib säästa palju ruumi või ruumi.Parim valik pikamaa reisi kohta, lastega perele.Võite kasutada seda kui oksendamine kott!Ei ole vaja pesta või puhastada iga kord pärast kasutamist.Lihtsalt viska see kohe. 2.LIHTNE KASUTADA.Lihtsalt eemaldage valge film ja stick see, et kõikjal soovite.Teip on lihtsalt-parem hoida kott riputada pinnale ja toetamine piisavalt laadimine, jätmata liimi jäägid ja jälgida, kui üksikelamu. 3.KVALITEETSED MATERJALID.Veekindel ja lekkekindlad.See on valmistatud maitsetu lisatasu materjali.Biolagunevate 100% veekindel funktsiooni, võite panna suupisted, märg stuffs nagu mähkmed purgis või isegi vee kotid.See võib mahutada kuni 3lbs kaalu. 4.MITMEOTSTARBELINE & LAI RAKENDUS.Saab panna erinevaid väikeseid prahti ja värki.Ideaalne kasutamiseks autodes, baby jalutuskäru, kodu, BBQ, telkimis -, kontori -, köögi -, jne.See on hea väike auto, prügikast kotid teede ja lennuk reisid. 5.Hoidke oma auto, kontor, kodu valdkondades puhas alati kinni kohta, prügikast kotid. 6.Täiuslikult kavandatud võõrandada oma igapäevast rutiini prügikasti ja prügi keskkond-sõbralik viisil.

Tehnilised andmed:

-Värv:Nagu Pildil -Suurus:31.5x25cm -Kogus:15tk/palju -Tüüp:Prügi Kott -Peamine Materjal:PCC

Komplekti Kuulub

15tk/palju Ühekordselt Prügikast Kotid.

Märkus:

1.Seal võib olla 2-3cm vigu mõõde andmete tõttu puhas käsitsi mõõtmine. 2.Seal võib olla pisut värvi erinevus tuleneb erinevast valgust ja jälgida mõju.


  • Prügikotti Tüüp: Korter Top Tüüp
  • Päritolu: CN(Päritolu)


Zmdsfkmdh
2021-06-29
5/5
Very fast shipping. Stick good, good quality

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted