PUBG Mobiil Kontroller Bluetooth 4.0 Gamepad For Android, IOS Traadita Juhtnuppu Sumsung IPhone Xiaomi Huawei Mängud Konsool


Märksõnad: märkus xiaomi gamepad, xiaomj black shark, joystick xbox, bluetooth-gamepad, relv ps4, multichef, bluetooth-heli kontrolli lüliti, gamepad pubg, gamepad wireless, ns wireless gamepad.

€6.26 €9.20
  • On laos
  • t6840


Kirjeldus:

Juhtmevaba mängukontroller - Lihtne ühendada bluetooth-ühenduse kaudu, nr traadiga vaja, kokkupandav klamber telefoni tasku-suurus, lihtne teha kõikjal soovite.Kõrge percision ja lihtne vajutage ja kohest reageerimist, liikuda vaevata igas suunas.

Veniv Grip - Teleskoop mobile gaming töötleja sobib telefonid 3.5-6.5 tolli, see laieneb telefoni arvesse traditsioonilise töötleja, mugavam teie käed, ei saa kunagi kätte krambid pärast pikka aega mängida; töötab Sumsung galaxy / LG/ HTC/ Sony/ Nokia/ Motorola/ Huawei/ Xiaomi/ HTC/ nova/iPhone XR/ iPhone X/ iPhone XS/ iPhone 8. Ei toeta MTK seade.

Mobiil-Gamepad for Android ja iOS iPhone - Tugi Android 6.0, iOS 11.0~13.3 ja Windows tegutseda sysytem ja nii edasi.Sisseehitatud juhtmevaba Bluetooth, saab toetada 2~10 meetrit lai valik kontrolli tegevusest. 3 Transpordiliikide Android/IOS/HID täita kõik teie vajadustele; Bluetooth tehnoloogia, uus viis mängida oma lemmik FPS mänge, nagu PUBG, Arena Vaprus, Liikuv Legend nii kaua, kui mäng võimaldab kohandada võtmed.

Kohandada Võtmed Kaardistamine Mobiilne Mängud - Lihtsalt alla "ShootingPlus V3" APP Apple store või Google Play, traadita Bluetooth-telefoni ühendamiseks mobiil töötleja, customize settings võimalusi, et optimeerida funktsiooni, et täita kõik teie vajadustele, tõsta suure mängu kogemus, kui sa mängid MOBA ja FPS mängud.

Pikk Oote - Ehitatud koos 400Mah laetav Li aku, kiire laadimine töötleja umbes 2 tundi, et hoida mängides mobiilne mängu 8 tundi.Palun ärge kõhelge meiega ühendust, kui vastutav töötleja on mingeid probleeme, lubame teeme oma parima, et pakkuda teile rahuldav pärast-müüki teenust.Märkus: lülitage nupp on vasakul pool töötleja.

Tehnilised andmed:

Kirjeldus:

Värv : Must

Suurus: 163 * 86.8 * 36mm

Toetuste süsteem:IOS/Android

Ühendage meetod:Bluetooth4.0

MPN:Ei Kohaldata

Täiendavad Omadused:Venitada

Materjal:ABS

Aku mahutavus:400mAh

Laadimise pinge:DC5V / 500mA

Tööaeg:8 Tundi(Vastavalt kasutus-keskkond)

Laadimisaeg:2-3 Tundi

Käepide veniv suurus: 78mm—165mm

Kohaldatava mobiilne versioon: iOS 11.0 ja rohkem /Android 6.0, ja eespool

MÄRKUS:Ei sobi iOS 13.4 ja kohal!!!

Komplekti Kuulub:

1*Gamepad

1*laadimiskaabel

1*Kasutusjuhend

Märkused:

Märkus: Mobile mäng draiverid ei toeta MTK telefonid


  • Mudeli Number: M1
  • Brändi Nimi: choifoo
  • Pakett: Jah
  • Liidese Tüüp: bluetooth
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Sertifitseerimine: Puudub
  • Ühilduva Mark/Mudel: ios/Android


Genio2237
2021-06-01
1/5
The description is compatible with iOS but not work on my iPhone
Tcinguev
2021-04-04
5/5
ok
Ixglorem81
2021-05-18
5/5
Excellent H

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted