Sulam Kolmnurkne Võti Lüliti Torumees Mutrivõti Elektri Kapp Kapp Kodu Aksessuaarid


Märksõnad: hüdrauliline pöördemoment, movil, polt ukse lukk, torqu mutrivõti, mootorratta torque wrench, hazet torque wrench, kui torque wrench, sisestage kolmnurkne, hiina karusnahk, m7 kruvi.

€1.28 €3.12
  • On laos
  • t66453


body, td, th { font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: 12px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a { color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } em { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-weight: 700; } Sulamist Kolmnurkne Võti Lüliti Torumees Mutrivõti Elektri Kapp Kapp Kodu Aksessuaarid

Toote Spetsifikatsioon: Funktsioon:

Kroomitud pinna, ilus ja vastupidav.

Seda saab riputada võtme rõnga jaoks on lihtne viia.

Valmistatud peen töö tsingi sulam materjalist, vastupidav kasutada.

Võid avada tööriistakast uksed, elektrilised uksed, rongi, kapp, eriti sobivad uksed ja aknad avalikes kohtades Rahvusvahelise üldine võti, ei ole geograafilisi piiranguid, see võib avatud nii kaua, kui accord, mille suurus ja kuju.

See on Multifunktsionaalne, seda saab ka praktilise mutrivõti, et keerates kruvi.

Kirjeldus:

Toote Nimetus: Kolmnurkne Key Wrench

Mutrivõti Kuju: T-style

Materjal: Tsingi sulam

Pinnatöötlus: Kroomitud

Standard: Meetermõõdustik

Suurus: S: 38 x 52mm, L: 50 x 78mm

Värv: Nagu pildil

Pakett Sisaldab: 1 x Kolmnurkne Key Wrench

1,Umbes Laevandus: Kui tellid toote, siis me laeva ostu jooksul 3-4 päeva jooksul.Kui teil on erilisi nõudeid,palun jätke meile sõnum või võtke meiega otse. 2,Umbes Tagastamise: Kui kaup on kahjustatud transiidi, võite selle tagastada 7 päeva jooksul.Kui taotletakse toetust,peab ostja saada kinnitust müüjalt. 3,Umbes Wholesale ja Dropshipping: hulgi, siis pakume soodushinnaga või tasuta express shipping, mis võtab vaid 3-8 päeva, et jõuda.Näiteks drop shipping, me võiks saata kaup oma klientidele otse ja ei jäta infot meile, kui soovite. 4,Kuidas ma saan jälgida minu pakk?: Saad jälgida oma paki järgmisel veebilehel kasutades oma tracking number: www.17track.net/en (Kopeerida brauseri avamiseks) 5,Mida ma saan teha, kui osta kaitsmise aeg on otsa?: Kui teie ostu kaitsmise aeg hakkab otsa saama, siis võta meiega ühendust ja saame aidata teil laiendada seda.Nii et teie raha ei lähe minu konto.


  • Omadused: Mini
  • Materjal: Roostevaba Teras
  • Tüüp: Torque Wrench
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Brändi Nimi: Aleekit
  • Mudeli Number: -


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted