Alpen Kuld MAX LÕBUS Pehme puhul Xiaomi Redmi Märkus 6 7 9 SE 6A 7A 8A 9A K20 K30 Pro Kate


Märksõnad: juhul redmi 9, araabia kuld, 5 juhul xiaomi redmi, rõngas pöidla, 4x juhul redmi, ringi hunt, toidu gold leaf, kate redmi, juhul märkus, 4 case xiaomi redmi note.

€1.96 €2.51
  • On laos
  • t66264


Kirjeldus: Must Pehmest Silikoonist Telefoni Puhul

1.Eeasy paigaldada ja eemaldada.

2.Anti-tolmu /Anti-mõju/Löögi-absorptsiooni.

3.Peen viimistletud ja Stiilne disain.

4.Augu seisukoht on õige ja erapooletu.

5.Täiuslik kingitusi oma sõpradele ja peredele.

Pildid Näitavad:

Märkus:

1. Kui otsustad kohaletoimetamine meetod: Hiina post tavaline väike pakett plus, see ei anna jälgimine teabega välismaal, palun ärge muretsege, see on edukas, saada oma riik ja oma pakettaknad kahju määr on väga madal.Nende tellimuste, me ei võta mis tahes vaidlus ei tracking number.Kui soovite jälgida teavet projekti reaalajas, palun vali Hiina posti tähitud lennupostiga

2. Kui olete mures, et see ei jõua kohale, saate lisaks valida ePacket või Hiina Post Air Mail .Teil on vaja lisada vaid veidi kaupa.

3.Kuna meil on nii palju erinevaid tooteid,me ei saa neid kõiki loetleda.Pildid on toote väljapaneku ja toote funktsioon ainult sissejuhatus.Ostes telefoni juhul palun valida mudel, mida soovite.

4.Palun sisestage oma kontaktandmed ja aadressi selleks,et mitte põhjustada kauba puudu.Venemaa sõbrad Palun lisage oma täisnimi ja Üksikasjalikud Aadress.

5.Lisaks erilised pühad, saame laeva 48 tunni jooksul pärast makse kinnitamist.Kui soovite oma tellimuse tühistada, siis palun võtke meiega ühendust enne punkti on töödeldud ja töötleme toetuse teile.

6.Kui teil on küsimusi, Palun võtke meiega ühendust.Meil on hea meel, et teenida teid!


  • Funktsioon: Mustuse-ja vastupidav
  • Telefon kohtuasjas: eest Redmi Minna S2 Kaas Fundas Capa
  • Ühilduva Xiaomi Mudel: Redmi Lisa 4, Redmi Märkus 4X, Redmi 4X, Redmi 5 Pluss, Redmi Lisa 5, Redmi 6, 6A, Redmi Lisa 6 Pro, Redmi 7, Redmi Märkus 7, Redmi 7 Pro
  • Disain: Loomade, Läbipaistev, Marmor, ükssarvik, Flamingo, Õie
  • Tüüp: Paigaldatud Kohtuasjas
  • Ühilduva Brändi: xiaomi
  • Päritolu: CN(Päritolu)


Damien Lesbos
2021-04-05
3/5
Bad picture quality

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted