Fender Eliminator Litsentsi LED Piduri Tuled suunatuled HONDA CRF250L 2013-2019


Märksõnad: crf250l, crf250 l, crf250 ralli, must pits vihmavari, kett honda crf 250l, crf230f, pruudi vihmavari, vooder honda crf 250l, xr250, crf230f heitgaasi.

€7.39 €9.24
  • On laos
  • t65995


See on erinevused lisiting , Differernt valida on erineva hinna , Pls kinnitada, mida te vajate, enne kui te koht orde r.Kirjeldus:

Led saba kerge numbrimärgi Hoidja

-Seisukord:100% Bränd Uus,Kõrge kvaliteet

-Väike, Kompaktne Disain

-Alumiinium plaat laserlõikus, 3mm 6061 alumiinium, anodeerimine pind, CNC-painutamine

-See on lihtne paigaldada, ilma mis tahes juhiseid.Võib viidata piltide me kinnitatud ebay.

-Piduri tuli on koosneb 12 LED luminotron ( punane tuli ) / numbrimärk valgus koosneb 3 LED ( valge valgus ).

-Teil on vaja käsitsi paigaldada see kolme 30mm kaablid.

LED suunatuled Kerge ★ Stiilne kuju, Kaks Pool Sequential Voolav Stiil, ei saagi rohkem inimeste silmad teel, teeb oma mootorratta rohkem moe. ★ Toob eri brändi uue visuaalse kogemuse, kaunistab oma autot, kui meelde tuletada, muud sõidukid, et kaitsta teie turvalisust. ★ Valmistatud kõrge kvaliteediga ABS plastikust keha ja PC objektiiv, vastupidav kasutada.Kaasas 3 juhtmed, mis toetavad töötab, pidurdus tuli ja suunatuli süttib. ★ 12LED, Väiksem energiatarve, 80% vähem voolu tarbimist kui tavaline energia-säästulambid sama heledusega.Kasutamine: Jooksmine, Pidurdamine tuli ja suunatuli tuled korpuse Värv: Must Objektiiv Värv: Suits Ees Valgus Värv: Kollane Tagasi Värv: Kollane LED tööpinge: DC 12V Mounting Poldi Keere: 10mm Kohaldatav Mudelid: 12V Mootorrattad Pirni Tüüp: LED, Kõrge Luumenit Väljund ja Pikk Eluiga Suurus: (Nagu fotol näidatud) toitejuhtme Pikkus:26CM Juhtmestik: 3 Juhtmed seadistamine (Must:Negatiivne;Punane:Positiivne,Merevaik light; Sinine:Positiivne,Valge Valgus,siis saab kasutada ka piduri tuli) Omadused: -See on lihtne paigaldada, ilma installition juhendamine. -Soovitame kruvi pärast sa need lahendada, kui installite omanik. -Värv võib olla 5% erinevad fotod kuvatakse online. -Kinnitage, kui toode mahub oma jalgratta või mitte, enne kui tellimuse.Paigaldamiseks :

HONDA CRF 250L 2013-2019 Tähele!Palun lisada see toode oma watch list, nii et võite saada hind update selle kohta e-posti teel

Siin on, kuidas:Klõpsa nupule Lisa Vaadata nimekirja nuppu all Placebid või Osta Nüüd nuppu Impordi tollimaksud, maksud ja kulud, mis ei kuulu toote hind või postikulud.

Need tasud on ostja vastutusel.

Palun kontrollige oma riigi tolliasutus, et teha kindlaks, millised need täiendavad kulud on enne pakkumise/osta.


  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Sobivus: Custom fit
  • Materjal: Alumiinium
  • Tingimus: Uus
  • Augud: Eelnevalt Puuritud
  • Garantii: 6 Kuu
  • Tüüp: Saba Lidy/Tail light/suunatuli
  • Paigutamine sõidukile: Tagumine
  • Tootja Mudelinumber: Ei Kohaldata
  • Paigaldamiseks: HONDA CBF 250L 2013-2019


Henry Shinohara
2021-05-09
5/5
Good quality
Doiquancoduoi Tronghangdong
2021-06-05
4/5
I 've managed to install it correctly but it takes minimal notions of electricity, you need to change the rele so that the flashing is the right one, there would be no other installation scheme and appropriate connections as it is for this specific model (honda crf250l)

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted