LTC4354CDDB LTC4354IDDB LTC4354CS8 LTC4354IS8 LTC4354 - Negatiivne Pinge, Diood-VÕI vastutava Töötleja ja Monitor


Märksõnad: 9 õhu regulaator, pinge regulaator positiivne negatiivne, negatiivne 3v regulaator, positiivne negatiivne omanik, võimsuse regulaator ja reguleeritud, õhu filtre regulaator, negatiivne võimu organ, kääbus võimsuse regulaator, võimsuse regulaator pidev, võimsus suply regulaator.

€2.02
  • On laos
  • t65082


Tere tulemast POCCIO Elektroonika

.LTC4354CDDB LTC4354IDDB LTC4354CS8 LTC4354IS8 LTC4354 - Negatiivne Pinge, Diood-VÕI Kontrolleri ja Monitori Funktsioonid ja Eelised

Kontroll N-Channel MOSFETs Asendab Power Schottky Dioodid Vähem Kui 1µs Turn-off tähtajad Tipp rikkevool 80V Operatsiooni Sujuv Üleminek Ilma Võnked Nr Vastupidine ALALISVOOLU Süü Väljund Valitav Süü Piirmäärad Saadaval 8-Pin (3mm × 2mm) DFN ja 8-Pin NII Pakette

Toote detailid

Kui LTC4354 on negatiivne pinge, diood-VÕI kontroller, mis juhib kahe välise N-channel MOSFETs.See asendab kaks Schottky dioodi ja sellega seotud heatsink, energiatarbe ja piirkonnas.Et võimsuskadu on oluliselt vähenenud, kasutades N-channel MOSFETs nagu pass transistorid.Toiteploki saab kergesti Või kokku, et suurendada kogu süsteemi võimsust ja töökindlust.

Kui esimene jõul üles, MOSFET keha diood juhib koormusvool, kuni pass transistor on sisse lülitatud.Kui LTC4354 servos on pingelangus edasi transistorid, et tagada sujuv üleandmine praeguse ühe transistori teise ilma võnkumine.

Kui MOSFETs on välja lülitatud vähem kui 1µs kui vastav jõuallikas ei tööta või on shorted.Kiire turnoff takistab vastupidine praegune jõudmist tasemele, mis võiks kahjustada edasi transistorid.

Süü tuvastamine ringkonnakohtu avatud äravoolu väljund võimelised juhtima LED või opto-koppel näitab, kas MOSFET lühike, MOSFET avatud või pakkumise tulemusteta.

Rakendused

AdvancedTCA Süsteemid –48V Distributed Power Systems arvutisüsteemid/Serverid Telekommunikatsiooni Infrastruktuuri Optiliste Võrkude


  • Brändi Nimi: POCCIO
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Mudeli Number: LTC4354
  • Tingimus: Uus
  • Tüüp: Pinge Regulaator


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted