Cartoon Safari Pool Loomade Ühekordsed Nõud Komplekti Baby Shower Sünnipäeva Jungle Pidu Pakkumise Kid Poiste Kasuks Sünnipäeva


Märksõnad: suured lapsed lauanõud, sünnipäeva safari, baby shower kleebis, minni lapsed lauanõud, jungle pidu teema, lapsed lauanõud lapsed, beebi boss teema, safari lapsed lauanõud, party safari, beebi boss decor.

€0.70 €0.83
  • On laos
  • t6331


Tere tulemast minu poodi

Näpunäited:

1.See punkt on localed hiinas , palun, et see vähemalt kahe kuu varem kui planeeritud pool kuupäeva.

2.Hiina post tavaline väike Pakett on pole võimalik jälgida, kui soovite jälgida oma paki, siis palun vali hiina posti tähitud lennuposti laevandus meetod.

3.Impordi tollimaksud, maksud ja kulud, mis ei ole lisatud, ei tasud on ostja vastutusel.

Info: 1.Tass 250ml 10tk 2.Plaat 7inch 10tk 3.Õled 25cm 10tk 4.Salvrätikud 32cm*32cm 20pcs 5.Banner 2.8 M 1set 6.Kutsed 14cm*14cm 10tk 7.Blowouts 13cm 6tk 8.Sarv 3,5 cm*20cm 6tk 9.Müts 20cm*13cm 6tk 10.Kingikoti 16.5*23.5 cm, 10tk 11.Mask on 17,5*8.5 cm 10tk 12.Tabel kate 1.32x2.3M 1tk 13.Pinana 40x29cm 1tk makseviisi

Me nõustuda ainult Tingdeposiidileping -, Krediitkaardi -, Lääne-Liidu.

Palun tasuda 7 päeva jooksul korralduse.

Kohaletoimetamine Tingimused

Standard Teenus on Hiina postitus lennupostiga või Transfield.ee Standard Shipping.

Me laev esmaspäevast laupäevani välja arvatud puhkepäevad.Palun saatke meile e-posti ENNE sinu makse kui soovite muuta postiaadress.

Standard Teenus võtab aega umbes 18-25 tööpäeva.Palun pange tähele, et see teenus EI ole jälgitavad.

Tarneaeg Pühade ajal (Jõulud, Hiina Uus Aasta jne) võib olla tavapärasest kauem aega.Palun lisada veel 5-10 päeva, kui see on viivituseta.

Tulu Mõiste

Juhul, kui olete saanud defektse toote, klient on kuni 7 päeva jooksul alates kättesaamise kuupäevast kuni taotluse, toetuse või vahetada uus.

Juhul, kui olete saanud vale toote, kaubad tuleb tagastada algses ja kasutamata seisukord & peavad olema ka oma originaal kast ja pakkimine.

Me ei luba toetusi või vahetust, kuna meelemuutus.Palun lugege kõiki kirjeldus, kui juhend enne saate teha pakkumise.Kuigi iga samm on astutud, et tagada, et me laeva välja õige punkt, seal on kord, kui saate, et esemed on erinevad kirjeldus.Sellisel juhul palume teil meiega ühendust võtta, kohe nii et me võime olukorda parandada.Teie rahulolu on meile tähtis ja me hindame oma äri.

Firmast

Me hindame iga kliendi kui ka hulgimüüja.Meie ladu asub Yiwu, suurim väikeste kaupade turul Hiinas.Pakume oma klientidele hämmastav kokkuhoid võrreldes hindu pakutud traditsioonilise jaemüüjad sarnaseid või identseid tooteid.Pakume emakeelena kõnelevate klienditeenindus inglise, hispaania ja Hiina.

Ärge kartke meiega ühendust võtta igal ajal enne ja pärast ostu; me oleme pühendunud oma 100% klientide rahulolu.Me tagasi meie kohustus suurepärase teenus, 100% täieliku raha tagasi ja kliendi rahulolu garantii.


  • Materjal: Cowhide raamat
  • Tüüp Hulgimüük: No
  • Sündmus: Maa Päeva, Aastapäev, Sugu Avaldada, pidu, Sünnipäev, Pulmad & Kaasamine, TÄNUGA, Emadepäev, Grand Sündmus, Halloween, Lõpetamist, Jõulud, Tagasi Kooli, Maja Liigub, April Fool ' s Day, Laste Päev, Pensionile jäämine, St Patricku Päev, Sõbrapäev, Isadepäev, Ristimine & Ristimine, Hiina Uus Aasta
  • Komplekt Tüüp: No
  • Muster: TÄPP, Tahke Värv, Loomade
  • Mudeli Number: 0078
  • Ühekordsed Nõud Tüüp: Ühekordsed Nõud Komplekti


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted