Veekindel Vikerkaare Lipp Kleebis Festival Pool Soosib Asjade Kaunistused Gay Love Vikerkaare Uhkus Lipu Kleebised Lindi Paraadid


Märksõnad: itaalia lipu all kummist kleebis, Vikerkaar kleebis, gei-pride, lgbt kleebis, vikerkaar kleebis sein, gay pride kleebis, gay kleebis, gay koolitarbed, gay tape, monro kleebised veekindel.

€8.40 €16.80
  • On laos
  • t63275


Veekindel Vikerkaare Lipp Kleebis Festival Pool Soosib Asjade Kaunistused Gay Love Vikerkaare Uhkus Lipu Kleebised Lindi Paraadid

Bullet Punkte: 1,Tähistada oma armastuse ja see värvikas ja elav Vikerkaar Homo/Gay-Pride Kleebised.

2,Pakett sisaldab 123PCS gay pride lipu kleepsu.30+erineva kujundusega.(kokku 20 sheets)

3,Lihtsalt eemaldage kleebis mõni leht ja kinni seda kõikjal.Neid saab panna kõige puhtale, kuivale pinnale nagu keraamilised või plastmassist.

4,Uhkelt, kasutades neid scrapbooking, kollaaž, taust, tekstuur, decoupage, paber käsitöö, kaardid, pulmad, dušš, jõulukaardid, kinke wrap, digitaalse raamid, klaasi või vaik võlusid bezel seadistus plaate.

5,Toetama liikumist ja lase oma vikerkaar lennata!Edendada ja väljendada see populaarne võrdõiguslikkuse sõnum.Vabatahtlikuna oma aega või oma oskusi.

Saada loominguline ja teha vahet inimeste jaoks, kes võiksid kasutada toetust ja armastust.

Kleebis paneb magus touch eriline kingitus.Ideaalne tihendi kottide ja ümbrike erilistel puhkudel või anna ära, kui partei soosib pride paraad sündmused.

ühe lehe suurus:6*10.5 cm

pakend:20*leht(123pcs kleebis)


  • Materjal: Kleebis
  • Päritolu: CN(Päritolu)


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted