3tk Silikoon Kõrvaklapid Kõrvatropid Kuular Katted Huawei FreeBuds 4i Kõrvaklapid Tolmu-tõend, Anti-slip Asendamine Earplug In-Ear


Märksõnad: juhul earplug, earphons tolmu filter, juhul flypods lite, maxi, freebud, onplus 7, huawei freebud pro, bike ronda, arpod, huawei freebud silikoon juhul.

€0.50 €1.93
  • On laos
  • t62902


3tk Silikoon Kõrvaklapid Kõrvatropid Kuular Katted Huawei FreeBuds 4i Kõrvaklapid Tolmu-tõend, Anti-slip Asendamine Earplug In-Ear

Omadused: 1. Kõrvaklapid Kaitse: kaitsev kate on valmistatud super tugev silikoon-kummist, mis võib olla salvestatud jaoks Huawei FreeBuds 4i kõrvaklapid, et kaitsta teie jaoks Huawei FreeBuds 4i kõrvaklapid mustuse, tolmu ja muu tüütu osakesed.

2. Ideaalselt Sobib Huawei FreeBuds 4i Kõrvaklapid: Tänu spetsiaalne kate ravi sees, see ei ole lihtne maha koorida.See silikoonist kest saab täpselt paigaldada ilma kogukas, hoides jaoks Huawei FreeBuds 4i peakomplekt rihmad tunne mahukas.

3. Lihtne Kasutada: Kui teie kõrvaklapid on läbi võimu, sa ei pea eemaldage peakomplekt kate, tõsta see otse aku kasti jätkata laadimine oma kõrvaklapid.

4. Rinnapiimasarnane Disain: Lihtne kasutada.Saate lihtsalt panna oma käed pinnal kõrvaklapid.Kõrvaklapid kate on täpselt perforeeritud, mis võimaldab teil kergesti paigaldada see pind, kõrvaklapid.

5. Soe Meeldetuletus: Palun pange tähele, et Huawei FreeBuds 4i kõrvaklapid ei kuulu.

Tehnilised andmed:

Materjal: silikoon

Värv: must sinine punane valge kollane

Suurus: S/M/L

Kohaldatakse: Huawei jaoks FreeBuds 4i kõrvaklapid

Pakkeleht:

3 Paari Kõrvatroppe

Märkus:

1. Kuna valgustuse mõju ja pildistamise nurga alt, seal on värvi erinevus toote, palun mõista.

2. Tänu käsitsi mõõtmine, on tolerants selle toote suurus.


  • Brändi Nimi: Rondaful
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Materjal: Silikoon
  • Pakett: Jah
  • Mudeli Number: Kõrvaklapid Kõrvatropid
  • Toote Tüüp: Kõrvaklapid Silikoon Juhul


Marystra2000
2021-05-26
4/5
Poor quality
GRSacha83
2021-05-26
4/5
Poor quality
Joshuzen
2021-05-26
4/5
Poor quality

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted