Sobib Skoda KodiakGT 17-19 Helikindel Puuvill Isolatsioon Puuvill Kodiak Muuta Dekoratiivsed Mootori Kaitse


Märksõnad: vaip skoda fabia 1, skoda fabia 1 tass, kilpi skoda fabia 1, kütte-skoda fabia 1, peeglid skoda fabia 1, skoda fabia 1 set, raami fabia 1, skoda fabia 1 ees, skoda fabia 1 bels, skoda polt fabia 1.

€30.11
  • On laos
  • t62459


Guangzhou Chaokebang Automotive Products Co., Ltd., spetsialiseerunud R & D, tootmine, müük eriline auto kaunistamiseks kohandatud auto tarvikud.Ettevõte tegutseb heas usus ja pöörab tähelepanu kvaliteeti ja teenust.

Seoses tarneaeg: poe vaikimisi väljendada, kui teil on vaja saata teistele väljendada, palun võtke ühendust klienditeenindusega raamatupidamise postikulu.

Iga päev enne five o ' clock pärastlõunal kohapeal tellimuse samal päeval kohaletoimetamise varahommikul jalgsi.Saadetiste tehakse esmaspäevast pühapäevani välja arvatud erilised pühad.

Allkirja: Palun logige sisse kui välispakend on kinnitanud, et olla terve nii palju kui võimalik.Kui see on tõsiselt vigastatud, palun kontrollige kaup isiklikult.Kui leiate mingeid probleeme, palun keeldub alla kirjutamast.Märk tähendab, et teil on kinnitanud, et probleeme ei ole kogus, liik ja välimuse kaupu.Oma õigusi ja huve, palun kontrollige ja logi sisse nii palju kui võimalik;

Umbes Värvi Erinevus: Me tulistada mitterahaline, sest valgus, kaamera ja ekraan on erinevad, eesmärk ja veebi lehel näitab, kui palju on värvi vahe võimalus, palun mõista.

Umbes Mudelid : mudelid, Mida me näidata, müüa ainult vastavate mudelite, ja palun vahet teha hea aasta ja töömaht, mitte-tähistatud mudelid, ei tellimusi, mitte tellida sõnum muud mudelid, tänan teid koostöö.


  • Toote Tüüp: Salongi Liistud
  • Brändi Nimi: NoEnName_Null
  • Seeria: Skoda Kodiak
  • Päritolu: CN(Päritolu)


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted