Vastsündinud Laps Muutuvas matid Kaasaskantav Mähe Muutuvas Pad Veekindel mähkimislaud Mati Voodi Pad Esita Matt пеленки детские подгузники


Märksõnad: diper muuta matt, matt mängida, Riie Mähe, beebi voodi kaitse padjad, beebi istuda, beebi voodi kaitse, häll mänguasi, korduvkasutatav mähe, mähe muutuvas mati rebane, korduvkasutatavad kaasaskantav muutuvas pad.

€2.32 €3.81
  • On laos
  • t62085


Vastsündinud Kaasaskantav Mähe Muutuvas Pad Veekindel Mähkimislaud Mati Voodi Pad Esita Matt

Toote info: 【Muutuvas Matt Suurused】Suurus 19.6"x 27.5"(50cmx 70cm), armas multikas mustriline mähe muutuvas pad kaitseb oma beebi määrdunud pinnad.See veekindel padi pakub suurepärast vedelik kaitse. 【Suure-imav Polster】, mis on Valmistatud 100% puuvillast, näo-ja polüesterkiud.Tepitud kujundus need toppers tagada, et õhk on lõksus, mis pakub pehme ja mugav tunne.See pehme polsterdusega ohutu oma imiku, kellel on tundlik nahk. 【Korduvkasutatavad ja Mitmekülgne】Veekindel underpads pakub suurepärast kaitset vedelike, uriini -, higi.Hingav ja mugav.See on ka keskkonnasõbralik ja ökonoomsem ja kui osta ühekordselt vooderdus. 【Multifunktsionaalne Padi】See mähe muutuvas pad on elastne lint, mille saab kinnitada ümber.Ideaalne strollers, vastsündinu voodi, mängida cribs.See on isegi saab kasutada nii voodi matt või esita matt lastele. 【Kantavate mis Tahes Välistingimustes Kasutamine】Mähe muutuvas matt aitab hoida oma lapsele ohutu ja teha puhastada lihtsam kui kunagi varem!Samuti saab voltida kaasaskantav suurus ja saab kasutada on-the-go.Muutuvas pad tulla ka koos konksuga mugav kuivatamine.

Materjal:

Pealmine kiht: 100% puuvill

Keskmine kiht: suure-imav polüesterkiud, padding

Alumine kiht: EVA veekindel kiht

Omadused:

Kaasaskantav ja kerge.

Veekindel ja Kilbid vastu lekkeid.

Korduvkasutatavad-ja keskkonnapoliitika.

Assortii värv nii poisid ja tüdrukud.

Märkus: Selle suurus on käsitsi mõõdetud ja seal on viga 1-2cm.Seal võib olla mõningaid erinevusi, värv sõltuvalt ekraani.Juhised pesemise kohta: - Masina pesu jaheda veega,Asetage padi võre kott.

Pakendi sisu: 1 TK Muutuvad Padjad


  • Materjal: PUUVILL
  • Kogus: 1
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Sugu: Unisex
  • Mudeli Number: beebi mähe
  • Vanus: 0-6k


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted