Multifunktsionaalne 4 Viise, Kuidas Universal Kolmnurk Mutrivõti Võti Torumees Võtmed Kolmnurk Gaasi-Elektri Arvesti Kapid Veritsema Radiaatorid


Märksõnad: polt m2, elektri kappi, polt ukse lukk, 1mm kummist leht, tihend mootorratas, ait ukse riivi lukustamiseks, sisestage kolmnurkne, m7 kruvi, võtme toru, risti võti.

€2.20 €3.02
  • On laos
  • t61706


-Tellimused töödeldakse hiljemalt 3 päeva pärast makse on tehtud ja kontroll.

-Me korraldame saadetise vastavalt aadressile, ostja tingimusel, Nii et palun kinnitage ja kontrollige aadressi üksikasjad olete täis, kui osta.

-Tarneviisi me pakkuda on Hiina Post Air Mail, nii et kui soovite, et valida DHL,UPS,FEDEX,TNT, EMS, palun võtke meiega ühendust, enne kui osta.

-Teenuse Transiidi Ajal on ette nähtud vedaja, nädalavahetustel ja pühade ajal on välistab, et tarneaeg võib olla pikem, kui me lubas, eriti pühade ajal, nii et palun olla kannatlik.

-Kõik jälgimine teabega uuendatud teavitame teid õigeaegselt, võite ka saada jälgimise teavet alates ametlik veebisait.

-Kui olete tagasi toote meile, Palun saatke jälgimise numbri meile.

-Kõik tagastatud tooted peavad olema originaalpakendis ja korras.

-Kui tellimusi pole saabunud aeg, palun võtke meiega ühendust, me korraldada ümbersuunamist või tagastame raha teie jaoks.

-Kui soovite toetust, võtke ühendust meie klienditeenindusega ja ärge avage vaidlus otseselt.

-Tagasiside on meile väga tähtis, peame püüdma 100% rahulolu, kui teil on küsimusi või probleeme, palun võtke meiega ühendust esiteks , me seda lahendada kiiresti ja parimal viisil.

-Palun jätke meile positiivset tagasisidet ja anda kõik 5 tähte, kui sa oled rahul meie tooted, oma väga soovitada, on meie motiveerida edasi liikuda, me tõesti hindan oma aega, kui sa jätsid positiivse tagasiside.


  • Materjal: Roostevaba Teras
  • Brändi Nimi: meijiabuy
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Omadused: Multifunktsionaalne, Mini
  • Tüüp: Pesa Mutrivõti
  • Mudeli Number: 4-in-1 key wrench


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted