Makramee Boho Vaip Seina Riputamise Käsitsi kootud Kodu Kaunistamiseks Tarvikud Nordic Art Lõngast Tutt Korter Dorm Tuba Decor


Märksõnad: goth kawaii tuba decor, elutuba kaunistada, boho top, toa kaunistamise tarvikud vintage, kakuke omanik metallist, tasuta laevanduse magamistuba tabel lamp, tapiz viilutatud, rotangist puu decor, macram, boho decor.

€13.78 €35.32
  • On laos
  • t61309


1、Uhke Vaip: Fantastiline bohemian vaip, kaunistused saab kasutada pulm tausta ja kodu, et muuta oma kodu mugavamaks ja soe. 2、Premium Materjal: Valmistatud kõrge kvaliteediga vastupidavast puuvillast.Pärast tundi poleerimine meie kohalikud käsitöölised, hoolikalt meisterdatud käsitööd teile minimalistlik tunda ja lisada bohemian tunne oma ruumi. 3、Käsitsi kootud Ripats: Looduslik puuvillane lõng funktsioonid temperatuuri reguleerimine, anti-allergiline, anti-staatiline, keskkonnakaitse, antibakteriaalne ja lõhnatu.Puhas käsitsi kootud kõik-mängu dekoratiivne ripats. 4、Unikaalne Disain: Käsitsi kootud ukse kardinad, vaip, dream catcher.Looduslike materjalide kasutamisel annab minimalistlik tunda, ja lisab mõttes käsitöö kunst oma tuppa. 5、Toote Hooldus: Üldjuhul ei ole vaja puhastada.Kasuta föön puhuda tolmu regulaarselt.Kui teil on vaja seda puhastada, palun peske seda käsitsi.Ärge peske see masin.Ärge hõõruge seda.Vajutage õrnalt kätega kinni.Kirjeldus: Materjal: puuvillane lõng/puit Puhastamise meetod: 1、käsi pesta, tasane ja kuiv 2、 on soovitatav koputage või kasutada ventilaatori puhastamiseks pakkeleht: 1*Vaip Märkused: Köis on kerge segadus.Pärast seda, loksutatakse ja ajage see välja.Looduslik puuvillane köis võib olla mõni lõhn, mis on toodetud puuvilla viimistletud.See kaob mõne päeva pärast, kui seinale riputada.


  • Stiil: Euroopa
  • Muster: Segast
  • Materjal: Polüester / Puuvill
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Technics: KÄSITÖÖ


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted