Vintage Kõrge Hinne Barokk Stiilis Snakewood Viiul Vööri Kinni Lõpetamata Tühi Vööri Kinni, Hästi Tasakaalustatud,


Märksõnad: cocobolo puit, mini mma keevitaja, ma armastan sind, vibu ja nool, nool, konn viiul, suur vibu pluus, vibu stick, viola vibu barokk stiilis, Kauss.

€23.20 €38.68
  • On laos
  • t6025


Omadused:

Kui te olete väljavalitu DIY viiul vööri , siis need lõpetamata vibu pulgad on teile sobiv.Nende materjalid on samad nagu teistes valmis vibu pulgad meie poest.Nad on jagatud süsinikkiust ja täispuidust vibu pulgad vastavalt materjali.Puit palgaastmed on jagatud Roosipuu, Brazilwood, IPE, Snakewood, Pernambuco jne.Palgaastmed on järk-järgult suurendades.Me loodame, et te hoolikalt valida, kui valida lõpetamata vibu pulgad.Muud tarvikud, samuti võib leida meie poes.Tänan teid teie toetuse ja mõistmise eest.Õnnelik shopping!

Kirjeldus:

Materjal: snakewood

Pulga Pikkus: Umbes. 67.5 cm

Sobib: viiul vööri

Kaal: Umbes. 61.3 g

Pakendi kaal: Umbes.300g

SKU: UB0908-001

Pakett Nimekiri:

1* Lõpetamata snakewood vööri kinni

Rahvusvaheline Ostjaid - Palun pane Tähele: 1) Impordi tollimaksud, maksud ja kulud, mis ei kuulu toote hind või postikulud.Need tasud on ostja vastutusel. 2) kontrollige oma riigi tolliasutus, et teha kindlaks, millised need täiendavad kulud on enne ostu. 3) Palun järgige meie tagasipöördumise poliitikat, kui sa ei ole rahul toote või objekt, mida on saadud mis tahes kvaliteedi probleem, palun võtke meiega ühendust esimesel


  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Kasutamine: Viiul Kasutada
  • Mudeli Number: UB0908-001
  • Brändi Nimi: NAOMI


Marfyshenika 2011
2021-04-17
5/5
verry nice

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted